Muškarca i autobus ne treba juriti - Navedite ga da se zaljubi u vas uz par jednostavnih trikova

Mnoge žene prave velike greške u želji da osvoje muškarca koji im se sviđa, a vrlo često znaju ispasti dosadne i nametljive. 


Da bi izbjegle takve greške važno je razumjeti način na koji muškarci razmišljaju i kako funkcionišu. Pokušajte razumjeti njihovu logiku i razmišljati kao muškarac, a da pri tome ostanete prava dama. Umjesto što trčite za muškarcem koji vam se sviđa navedite njega da trči za vama. 

Razmišljaj kao muškarac, ponašaj se kao dama i uz par trikova navedi ga da poludi za tobom. 1. Organizuj svoj život prema sebi ne prema njemu; Nastavite sa svojom svakodnevnom rutinom i ne preskačite ništa i ne otkazujte ništa što ste do sada radili zbog njega. 



Ne kažem da trebate biti u potpunosti nedostupni, ali mu jasno pokažite da imate svoj život i da vam je on važan. Muškarcima su privlačne žene koje imaju svoje ciljeve i stavove u životu. 2. Pokaži svoj šarm; Budi vesla, razigrana, koketiraj i pokaži mu da ti prija njegova pažnja. 

Ako muškarac pokaže da je zainteresovan nemoj odmah da žuriš i zakazuješ sledeći sastanak. Dopusti njemu da te pozove van, ali nikako nemojt pokazati da si samo na to čekala. 3. Navedi ga da misli o tebi; Kada si sa njim potrudi se da uradiš nešto što će ga navesti da misli na tebe i kada niste zajedno.



Nemoj raditi ništa što ti je neugodno i što smatraš da ne treba da radiš, ali pokušajte na neki nači da mu zagolicate maštu. Možda jednim nježnim poljupcem. 4. Budi tajanstvena; Ne otkrivaj sve o sebi odmah na početku veze. Postepeno mu otkrivaj detalje o sebi i svom životu kako bi ga zadržala zainteresovanim. Muškarci vole kada su žene misteriozne. 

5. Flertujte preko pokruka; Ako mu nonšalantno pošaljete neku porukicu u kojoj flertujete sa njim, on neće moći prestati misliti na tebe i željeće te ponovo vidjeti. 6. Ne pokušavaj definisati vašu vezu odmah; Ne možeš očekivati vezu od svakog muškarca sa kojim se upoznaš zato je dobro stvari držati opuštenim na početku. 

Ako pak veza postane previše opuštena pokušaj razgovarati sa njim o tome. Ako on ne želi ništa ozbiljno sa tobom bar ćeš znati na čemu ste. Muškarcima je potrebna sloboda i nemoj nikako pokušavati da ga pritišćeš i gušiš.

Pokreće Blogger.