Pun Mjesec 27.02. donosi intenzivnu energiju za 3 znaka Zodijaka - Ribe ne ignorišite probleme

Ovaj pun Mjesec će se pojaviti 27. februara u znaku Djevice. 


Ovo je odličan period da se posvetimo svojim ciljevima kako bismo sebi osigurali povoljan put do uspjeha. Takođe, ovo je period u kome se trebamo osloboditi svih negativnih odnosa, toksičnih ponašanja i loših navika. 

Pun Mjesec u znaku Djevice će biti poslednji pun mjesec u ovoj astrološkoj godini i nekim od znakova Zodijaka će donijeti prilično intenzivnu energiju. Djevica: Pošto se pun Mjesec dešava upravo u znaku Djevice, njima će on donijeti prilično intenzivnu energiju. 



Za vrijeme ovog punog Mjeseca ćete moći vidjeti drugi stranu sebe, zato iskoristite ovu energiju najbolje što možete. Preispitajte dobro sve svoje želje i potrebe i uvjerite se da či su oni u skladu sa vašim budućim planovima. Ljudi će primjećivati samo vaše najbolje osobine, zato budite svoji i autentični. 

Strijelac: Ovo je period u kome biste trebali ozbiljnije da shvatite donošenje svih važnih odluka vezanih za budućnost. Nemojte da se oslanjate na sreću kada su u pitan ju izgradnja vaše karijere i vaši snovi. Zauzmite svoj stav i postavite stvari onako kako vi želite ako želite biti uspješni u onome čime se bavite. 



Ovaj pun Mjesec će vam dati priliku da napravite sve onako kako vama odgovara. Ribe: Ovaj pun Mjesec će osvijetliti vašu kuću porodice i veza, pa možete očekivati da će vaš ljubavni život biti u prvom planu. Ako vam se ne sviđa smijer u kome ide vaša veza onda treba nešto da promijenite po tom pitanju. 

Imate tu naviku da kada vam stvari ne idu onako kako vi želite, vi se povučetet u sebe i svoj svijet mašte. Ne smijete ignorisati probleme jer se oni neće sami riješiti. Razgovarajte sa svojim partnerom i pokušajte da izgladite stvari. Zajedno možete mnogo toga postići.

Pokreće Blogger.