Nikad se ne vraćam na staro - 5 fraza koje će reći jaka žena muškaracu koji zatraži drugu šansu

Nekim mušarcima nije problem da kada pogriješe traže drugu šansu, bez obzira koliko su povrijedili neku ženu. 


Trude se svim silama da je uvjere da su se promijenili i da neće ponoviti istu grešku, a nisu rijetke žene koje padaju na njihove riječi i opraštaju. Međutim, postoje i one žene koje sve rade rugačije i koje nikada neće pružiti drugu šansu muškarcu koji ih je povrijedio. 

Ako tražite drugu šansu od jake žene ovi su fraze koje možete očekivati. 1. Nisam tvoja rezerva; Ako muškarac iz nekog razloga pomisli da može da se vrati i da joj traži oproštaj i drugu šansu, jaka žena će mu jasno staviti do znanja da ona nije ničija rezervna opcija. 



Ona ga neće čekati raširenih ruku niti će biti biti ničija rezerva u slučaju da nema nikoga drugog. 2. Već sam te preboljela; Kada su bili zajedno ona je bila ludo zaljubljena u tog muškarca i mislila je da je on najbolji čovjek kojeg je mogla imati. 

Ali, kada je otišao ona je shvatila kakav je on zaista i da ne vrijedi na njega trošiti više ni sekunde. Ako joj muškarac zatraži drugu šansu, ona će jasno staviti do znanja da ga je preboljela i da je nastavila dalje sa svojim životom. 3. Neću dozvoliti da me ponovo povrijediš; Svaka jaka žena zna da je pružiti nekome drugu šansu isto kao da ste mu dali dozvolu da vas povrijedi. 



Jaka žena ne može ponovo vjerovati muškarcu koji joj je slomio srce i neće mu dozvoliti da to napravi ponovo. 4. Trebao si prije misliti o tome; Ako joj muškarac dođe sa pričom da je sada razumije i da sada vidi koliko je ona jedinstvena, jaka žena neće pasti na tu priču. 

Ona će mu samo reći da je trebao prije razmišljati o tome i da je sada kasno. 5. Voljela sam te, ali više ne; Uprkos tome što ju je povrijedio, ona neće negirati njihovu vezu niti će kada reći da ga nije voljela. Možda u jednom trenutku njenog života taj muškarac jeste bioneko koga je ona voljela, ali sada to više nije slučaj.

Pokreće Blogger.