Lako opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju: 20 istinitih činjenica o ljudima rođenim u znaku Blizanca

Mnogi smatraju da su osobe rođene u znaku Blizanaca dvolične zbog njihovig znaka sa dva lica ali to nije uvijek slučaj. 


Osobe rođene u znaku blizanaca su veoma dobri pregovarači, imaju jako dobro razvijene komunikacione vještine i veoma su društveni. Oni jako cijene osobe sa kojima mogu satima da razgovaraju o nekim stvarima i ianaliziraju i najmanje sitnice. 

U nastavku pročitajte dvadeset činjenica o osobama rođenim u znaku Blizanaca koje možda niste znali. 1. Osobe rođene u znaku Blizanaca se ne zaljubljuju lako, ali imaju tu sposobnost da privuku ljude da se zaljube u njih. 2. Blizanci se teško otvaraju i neće lako dozvoliti bilo kome da im se približi. 



3. Iako mogu biti neuredni i neorganizovani, taj njihov nered za njih ima neku logiku. 4. Da ne moraju spavati, Blizanci bi bili u stanju biti budni cijelo vrijeme i razmišljati o raznim stvarima. 5. Blizanci su emocionalno nestabilni. 6. Uvijek su puni energije, čak i onda kada ne spavaju po cijelu noć. 

7. Vole da istražuju svijet i nove stvari i pored sebe žele nekoga ko dijeli iste sklonosti kao oni. 8. Blizanci su ti koji će uvijek postaviti ona pitanja koja se drugi boje postaviti. 9. Iza njegovog zabavnog i nasmijanog lica krije se drugi Blizanac koji prolazi kroz težak period, ali želi da svi oko njega budu srećni. 



10. Blizanci imaju tu sklonost da previše pričaju kada im je ugodno u društvu neke osobe. 11. Žene rođene u znaku blizanca su pametne, privlačne, nestašne, sarkastične i uvijek žele da njihova bude zadnja. 12. Blizanci vole ljude koji su lijepi i inteligentni, zato traže partnera koji je dovoljno inteligentan da ih provocira na pozitivan način. 

13. Blizanci mogu lako oprostiti, ali nikada neće zaboraviti ako ih je neko povrijedio. 14. Ne vole osobe koje lažu. Ako nekoga uhvate u laži nikada više im neće vjerovati bez obzira na to da li govore istinu ili ne. 15. Iako su veoma društvene osobe, Blizanci samo one odabrane drže blizu sebe i samo sa njima mogu o svemu razgovarati. 

16. Kada ne žele da pričaju o nekim ličnim stvarima, Blizanci mogu oko sebe podići zid i djelovati distancirano. 17. Blizance jako nerviraju prosti i nekulturni ljudi. 18. Neki ljudi smatraju da se Blizanci ponekad ponašaju kao ludaci. 

19. Imaju tu sposobnost da iznenada promijene temu u sred razgovora. 20. Blizanci ponekad mogi izgledati nezainteresovano kada im nešto govorite, ali imajte na umu da se to dešava onda kada su opterećeni nekim svojim stvarima zbog kojih se mogu izgubiti u svojim mislima.

Pokreće Blogger.