Mlad Mjesec u Vodoliji od 11.02. - Znakovi Zodijaka na koje bi ovaj period mogao najmanje uticati

Mlad Mjesec će se ovaj put pojaviti 11. februara u znaku Vodolije. 


Energija mladog Mjeseca će na nas uticati tako što će nas podstaći da prihvatimo sebe zajedno sa svim svojim vrlinama i manama. Astrolozi su izdvojili tri znaka zodijaka na koje će ovaj mlad Mjesec najmanje uticati, pa osobe rođene u ovom znaku mogu odahnuti. 

Blizanci: Vaša planeta vladar Merkur, se trenutno nalazi u retrogradnoj fazi, što nije najpovoljnije za komunikativne osobe kao što ste vi. Umjesto što svu svoju pažnju usmjeravate na detalje, pokušajte malo da sagledate širu sliku i vidite stvari iz drugog ugla. 



Pokušajte da razmišljate izvan okvira i imačete priliku ostvariti čak i svoje najveće snove. Vaga: Vage će u ovom periodu biti spremne za zabavu. Poslušajte svoje srce i radite ono što vas čini srećnima. Postoji šansa da upoznate svoju srodnu dušu i osjetite nevjerovatne strasti. 

Pucate od kreatinosti i zračite toplinom, pa bi se moglo činiti da vam se vaši ciljevi ostvaruju ni od kud. Recite DA svemu onome što vas čini srećnima i opustite se kako biste mogli uživati. Ribe: Mnoge Ribe bi se mogle osjećati iscrpljeno za vrijeme ovog mladog Mjeseca.



Zato bi bilo dobro da se ne forsirate i da pokušate da se odmorite. Napunite svoje baterije i odmorite se. Dajte sebi priliku da unaprijedite svoje duhovno stanje i pokušajte da preispitate neka svoja uvjerenja i principe.Posv etote se sebi i svom partneru i uživajte u ovom periodu koji će biti veoma povoljan za vas.

Pokreće Blogger.