Ljubavna astro analiza za Mart - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli upustiti u tajnu vezu početkom mjeseca marta. Podrška koju budete dobijali od tajnog partnera bi vam mogla pomoći da riješite neka veoma važna životna pitanja. Oni Ovnovi koji su u dugoj vezi bi se mogli osjećati distancirano i udaljeno od voljene osobe, ali vas ubrzo očekuje novi početak.

Mnogi slobodni Ovnovi bi upravo u martu mogli uploviti u romantičnu vezu o kojoj su oduvijek sanjali. Druga polovina mjeseca će biti posebno povoljna te možete očekivati poboljšanje odnosa sa partnerom. Bik: Neke osobe rođene u znaku Bika bi se u martu mogle pomiriti sa starom ljubavi, ali budite oprezni i ne ponavljajte iste greške ako želite da ta veza uspije. 



Neki od pripadnika ovog znaka bi mogli upoznati svoju srodnu dušu preko posla. Sredinom mjeseca možete očekivati značajne promjene ako ste u vezi sa partnerom koji je stariji od vas. Oni koji su u dugoj vezi će imati stabilan period.

Oni slobodni bi trebali izbjegavati sve neodgovorne i površne osobe. Blizanci: Oni Blizanci koji su u braku ili dugoj vezi bi trebali biti oprezni jer u martu mogu očekivati susrete sa starim ljubavima. Trudite se da budete odgovorni prema svom partneru i da ispunite obećanja koja ste mu dali, ako ne želite da izazovete ljutnju i bijes kod njega. 



Oni Blzanci koji se nalaze na početku veze bi trebali biti oprezni i ne smiju nametati svoje želje, stavove i potrebe partneru. Sve se može postići uz razgovor i prilagođavanje. Važno je da date sebi priliku i pozitivne stvari bi se mogle desiti i iznenaditi vas. Drugi dio mjeseca će biti ispunjenlijepim ljubavnim događajima.

Pokreće Blogger.