Ljubavna astro analiza do 28.02. - Bikovi budite mudri i mirni, Vage ljubav je u vašoj blizini

Bikovi budite mudri i mirni, Vage ljubav je u vašoj blizini


Ovan: Mnogi Ovnovi bi se u ovom periodu mogli suočiti sa nekim osjećanjima koja će ih ostaviti zbunjene. Ta osjećanja niste očekivali ili ste mislili da će biti drugačija. Ovo je samo prolazna faza zato se potrudite da se na vješt način izborite sa svim izazovima koji vam se nađu na putu. 

Uz malo truda ova situacija bi se mogla pretvoriti u sreću za vas i vašeg partnera. Bik: Bikovi bi trebali da se oslobode prevelikih ljubavnih očekivanja. Položaj u kome će se planete nalaziti neće ići u vašu korist i neće vam donijeti dobre prilike.



Ipak svi oni Bikovi koji su u vezi će uspjeti u ovom periodu da ojačaju svoj odnos sa partnerom. Trudite se da budete mudri i mirni. Blizanci: Slobodni Blizanci će i dalje čekati svog princa na bijelom konju, ali će ipak na vrijeme shvatiti da on ne postoji. 

To će im vjerojatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja. Rak: Neki pripadnici ovog znaka će pokušati nekim provjerenim potezima popuniti svoja ljubavna očekivanja.



Vaš partner ili osoba koju pokušavate impresionirati bi se mogla distancirati od vas i blokirati vas. Biće tu mnogo uspona i padova, a samo od vas i vaše upornosti će zavisiti da li ćete ostvariti svoj cilj. Lav: Prva polovina sedmice bi pripadnicima Lava mogla donijeti nervozu koja bi vam mogla biti velika prepreka u ljubavi. 

Budite strpljici i izdržite nekako tih par dana jer vam druga polovina sedmice donosi povoljan period za ljubav. Sve će doći na svoje mjesto samo nemojte ništa forsirati. Djevica: U ovom periodu ćete imati osjećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali će od sredine sedmice neke prepreke jednostavn nestati. 

Postoji mogućnost da se pojave mnoge izazovne situacije gdje ćete morati braniti ono što ste izgradili. Vaga: Opušenost i neobaveznost će biti vaši aduti u zavođenju u ovoj sedmici. Ponekad drugima možete djelovati neuhvatljivo. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili.

Ljubav više nije daleko. Škorpija: Mnoge Škorpije kada vole, vole intenzivno iako će vam vaš patner uzvraćati mlako i manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći. 

 Strijelac: Može vam se činiti kao da vam ljubav polako izmiče iz ruku što bi vas moglo veoma rastužiti i pomalo nervirati. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači pa tako ni vaša ljubavna meta. 

 Jarac: Malo je vjerojatno da ćete se osjećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Oni koji su u vezi će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

Vodolija: U ovom periodu ćete imati jaku potrebu za sigurnošću pa će mnogi od vas pristati na kompromise. Shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svijetu, a to sazna nje bi vam moglo donijeti olakšanje. Poslije toga ćete promijeniti svoj stav prema ljubavi i ponašati se na drugačiji način. 

Ribe: Ribe će veći dio sedmice provesti u jako zanimljivom društvu koje će im biti pravo osvježenje. Sve brige i prepreke koje trenutno imate u svom životu ćete lako prevazići uz smijeh i šale. Oni koji su slobodni će bit otvoren za nove ljude koje će rado prihvatati.

Pokreće Blogger.