Retrogradni Merkur do 20.02.: Znakovi Zodijaka kojima bi ovaj period mogao donijeti mnogo sreće

Merkur je planeta koja je povezana sa komunikacijom i koja 30. januara ulazi u svoju retrogradnu fazu. 


Kada je neka planeta u retrogradnoj fazi to znači da se kreće unazad, a to se dešava tri ili četiri puta godišnje kada je u pitanju planeta Merkur. Tokom ovog perioda često možemo praviti neke greške koje bi inače mogli izbjeći, a koje mogu da nam poremete sve planove. 

Merkur, takođe, moze biti povezan sa nekim osobama iz naše prošlosti koje bi iznenada mogle da se vrate u naš život. U svojoj retrogradnoj fazi Merkur će biti sve do 20. februara, a neki znakovi Zodijaka će moći kroz ovaj period proći bezbrižno i sa mnogo sreće. 



Ovan: Retrogradni Merkur će osobe rođene u znaku Ovna potaknuti da razmisle o osobama sa kojima provode svoje vrijem. Takođe, postoji mogućnost da se povežete sa nekim osobama iz vaše prošlosti. To može biti poziv drage osobe sa kojom ste izgubili kontak. 

Sada je pravo vrijeme da neke stvari ispravite. Blizanci: Planeta Merkur je vladar osoba rođenih u znaku Blizanaca, pa će on imati veliki uticaj na njih. U nekim situacijama biste se mogli osjećati zbunjeno i izgubljeno, ali ćete uprkos svemu uspjeti da se vratite na pravi put. 



U ovom periodu će mnogi pripadnici ovog znaka biti fokusirane na promjene svoje ličnosti i trudiće se da bolje upoznaju sebe. Vaga: Retrogradni Merkur će u vama probuditi vašu kreativnu stranu. Promjenićete način razmišljanja o poslu i idejama koje vam se motaju po glavi. 

Izbjegavajte da u ovom periodu donosite ishitrene odluke, ali nemojte odustati od maštanja i planiranja budućnosti. Ako vaše ideje uspiju opstati i nakon što Merkur završi svoje retrogradno putovanje, ostvarićete ono što želite. 

Strijelac: U ovom periodu biste mogli naići na mnoge greške i nerazumjevanje, ali zapamtite da svaka greška sa sobom nosi neku lekciju. Iz ovog perioda ćete izaći mudriji i spremniji da se suočite sa svim preprekama i izazovima koji vam se nađu na putu. Trudite se da budete iskreni prema drugima jer je iskrenost vaša jača strana.

Pokreće Blogger.