Ljubavna astro analiza do 07.01 - Rakovi pokažite osjećanja, Djevice izbjegavajte sukobe

Rakovi pokažite osjećanja, Djevice izbjegavajte sukobe


Ovan: U prvoj sedmici februara ćete uspjeti pronaći harmoniju u životu, već biste mogli pronaći ljubav koju već dugo priželjkujete. Pokažite svoje najbolje osobine i kvalitete kako bi drugi mogli prepoznati koliko zaista vrijedite i kako biste mogli skrenuti pažnju na sebe. 

Bik: Ako se ne posvetite previše poslu, u februaru ćete moći poboljšati svoj ljubavni život. Nađite malo slobodnog vremena za romantične izlaske koji bi mogli poboljšati vašu vezu, a onima koji su slobodni, pružiti priliku za sticanje novih poznanstava i zanimljivih ljudi. 



Blizanci: Pojaviće se lijepa prilika da negdje otputujete sa voljenom osobom, što bi moglo bit veoma korisno za vašu vezu i jačanje odnosa sa partnerom. Oni koji su slobodni će biti veoma privlačni osobama suprotnog pola, ali samo ako budu izlazili a ne ostajali zatvoreni u četiri zida. 

Već na početku mjeseca biste mogli ostaviti dobar utisak na neke osobe koje vam se sviđaju. Rak: Zvijezde i planete će biti na vašoj strani u ovoj sedmici. Njegujte svoje samopouzdanje i nemojte se plašiti da pokažete svoja osjećanja. 



Oni koji su slobodni će bez problema privlačiti pažnju osoba suprotnog pola. Lav: Lavovi će u prvoj sedmici februara imati priliku da riješe neke porodične nesuglasice koje vuku već neko vrijeme. Važno je da zaboravite na svoj ponos i naučite tražiti kompromisna rješenje. 

Samo tako ćete imati priliku da zaboravite na usamljenost i posvetite se svom partneru. Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice bi trebale malo više pažnje obratiti na svoje ponašanje te biti prijatnije i otvorenije prema ljudima. One Djevice koje su u vezi bi trebale da se potrude da održe sklad i mir u vezi kako bi izbjegli nepotrebne sukobe i nezadovoljstvo svojih bližnjih. 

Vaga: Sreća bi mogla pratiti one pripadnike ovog znaka koji su spremni da uče na svojim greškama. Trudite se da ne ponavljate iste greške u komunikaciji sa svojim bližnjima i partnerom. U ovom mjesecu riješite se nepotrebnih kritika i niskog samopoštovanja. 

Škorpija: Veoma je važno da se u ovom mjesecu posvetite svojim mislima i trudite se da one budu pozitivne. Samo na taj način ćete biti u stanju da se nosite sa samoćom i da poboljšate porodične odnose. Pokušajte da se nosite sa svojim neuspijesima i unesite u svoj život ono što vas čini srećnima.

Strijelac: Jako je važno da u ovoj sedmici više vremena posvetite rješavanju nekih poslovnih problema. Ovo neće biti najpovoljniji period za usamljene pripadnike ovog znaka, jer energija zvijezda i planeta nije pogodna za romantične avanture. 

Postoji mogućnost da se suočite sa nekim neugodnim ljudima koji će pokušati da manipulišu sa vama. Jarac: Jarčevi u ovoj sedmici ne bi trebali započinjati ništa novo, pa ni ljubavnu vezu. Merkur, koji je u svojoj retrogradnoj fazi, će ometati neke vaše planove, pa je potragu za partnerom najbolje odgoditi za neko povoljnije vrijeme. 

Oni Jarčevi koji su već u vezi bi trebali više da se trude kako bi održali sklad i mir u vezi. Vodolija: Vodolije će u prvoj sedmici februara osjetiti veliki nalet energije i moći će usmjeriti svoju energiju u rješavanje važnih životnih pitanja, uključujući i vezu. 

Trudite se da budete pozitivni kako biste privukli istinsku ljubav u svoj život. Održavajte sklad i dobre odnose u porodici. Ribe: Slobodne ribe će imati priliku da upoznaju jednu veoma zanimljivu osobu, dok će oni koji su u vezi ojačati postojeće veze. Zato se trudite da budete otvoreniji, pozitivniji i da se ne bojite ničega novog.

Pokreće Blogger.