Ne, oni ne traže savršenstvo - 5 ženskih mana koje većina muškaraca obožava

Mnoge žene se jako trude da budu savršene, a nisu ni svjesne da to ne vodi nikuda i da to može da bude nemoguća misija. Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole. 


Zbog toga ne treba uvijek da težimo ka savršenstvu, jer nas upravo to naše nesavršenstvo čini posebnima za muškarca koji nas voli. 1.Malo ljenosti; Iako su nas naše majke često galamile zbog naše ljenosti, muškarci na to drugačije gledaju. 

I oni sami su vrlo često lijeni, pa im je to dovoljan razlog da ne traže vama manu u svemu. 2. Malo nereda; Naravno da postoje muškarci koji su pedantni, ali oni su veoma rijetki. Oni obično primjećuju samo ono što ih zanima i zatvore oči na ono što ih ne interesuje. 



Ako znaju da ćete kasnije srediti nered koji ste ostavile za sobom, njima to neće smetati. 3. Naivnost; Iako obožavaju žene koje znaju šta hoće, ne znači da neće uživati u malo šale, razonode, naivnosti i spontanosti. To uvijek začini vezu na neki poseban način. 

4. Zaljubljenost; Ni jednom muškarcu nije privlačna žena koja izigrava ledenu kraljicu, oni vole žene sa emocijama i želi da zna kakve emocije gajite prema njemu. 5. Emocionalnost. Muškarcima su žene ponekad jako misteriozne i teško im je odgonetnuti osjećanja i promjenu raspoloženja žene. 



Oni žele da im kažete šta se dešava sa vama i vole imati pored sebe ženu punu emocija. 6. Malo muških osobina; Sve one osobine koje su nekada krasile samo muškarce danas posjeduju mnoge žene. Samostalnostm visoko samopouzdanje, odlučnost, hrabrost su osobine koje privlače muškarce, a koje danas ima sve više žena. Ni jedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja nije u stanju da brine o sebi.

Pokreće Blogger.