Detaljan godišnji horoskop za Lavove - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Lavove - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju


Osobe rođene u znaku Lava će ostvariti značajan napredak u 2021. godini. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli zbog posla otputovati u inostranstvo. Sve u svemu ovo će biti veoma povoljna godina za vas. Kako biste izbjegli probleme koji bi se mogli pojaviti u toku godine treba da komunicirate smireno i taktično. Finansijska situacija će vam biti veoma sigurna jer ćete imati više izvora prihoda.

Izbjegavajte fizičko preopterećenjekako biste postigli ravnotežu i unutrašnji mir. Bilo bi dobro da posvetite više pažnje svojoj porodici i prijateljima. Oni koji su slobodni će imati mnogo lijepi prilika za vezu, a oni koji su u vezi će morati napraviti kompromis kako bi mogli sve odluke donositi kao par. Trudite se da ostanete u dobroj formi i da vodite računa o svom zdravlju. 



LJUBAV: Lavovi vole dominantne i optimistične ljude kakvi su i oni sami, ali će se uvijek radije odlučiti za nekoga ko je ozbiljan, inteligentan i nekonvekcionalan. Ova godina će za vas biti veoma uzbudljiva i puna zanimljivih sastanaka. Proširićete svoj krug prijatelja i upoznaćete neke posebno zanimljive ljude koji će vam privući pažnju. 

Planeta sreće i evolucije Jupiter, će ostati u vašoj kući ljubavi sve do sredine godine, potičući hrabrost i šarm. Postoji šansa da slobodni Lavovi upoznaju osobu koja bi mogla ispuniti sva njihova očekivanja. Oni koji su u braku će se osjećati veoma privlačno i sigurno u svoje vlastite sposobnosti. 



Biće svjesni svojih zavodničkih sposobnosti pa bi mogli doći u iskušenje da se upuste u aferu. Biće ovo za njih burna godina jer su oni osobe koje su veoma posvećene svome braku. I oni koji su u vezi bi takođe mogli doći uiskušenje, čak i više od jednog puta da se upletu u aferu. Ako se upuste u to posljedice će biti katastrofalne. 

Svaki problem koji se pojavi moći ćete riješiti samo ako budete otvoreno razgovarali sa partnerom. Lavovi će se najbolje slagati sa osobama rođenim u znaku Ovna, Blizanaca, Vage i Strijelca. Sa Ovnom i Strijelcem možete biti savršen par ako i jedni i drugi budete spremni pustiti svoj ponos. Uz Vagu i Blizance možete biti uravnoteženi jer se savršeno podudarate.

KARIJERA I NOVAC: Uran će pokrenuti bogatu i progresivnu viziju, podstaknuće vašu kreativnost, zanimanje za sticanje novih znanja te vas podstiče na istraživanje i putovanja. Uran će vas voditi prema društvenim aktivnostima i novim otkrićima, kako fizičkim tako i duhovnim. Iskoristite podršku Saturna koji je majstor strategija i kontrole, nudi vam snagu karaktera , realizam, zrelost i upornost. 

Od marta do maja će vam sve ići od ruke pa ako obratite više pažnje na mogućnosti koje vam se nude nećete naići na veće probleme. Maj bi mogao biti veoma povoljan mjesec za vas jer biste u tom mjesecu mogli postići veliki uspijeh. Vaša finansijska situacija će biti veoma stabilna i uspjećete da riješite probleme koje vučete iz prošlosti. 

Neki vaši planovi će početi da se odvijaju bolje nego što ste planirali i donijeće vam više novca nego što ste očekivali. Kada Pluton uđe u znak Jarca bićete prisiljeni da napravite neke važne promjene. Moraćete razmisliti o pokretanju posla koji zahtijeva više odgovornosti. Pronaći ćete neka genijalna rješenja i napravićete radikalne promjene na vašem radnom mjestu. 

Važno je da budete strpljivi jer često znate postati veoma netolerantni i tvrdoglavi, pogotovo ako se nalazite na nekoj vodećoj poziciji. U drugoj polovini godine bi mogli doći do unaprijeđenja. Uz pomoć Neptuna pronaći ćete sredstva koja su vam potrebna i dobićete potrebnu podršku za realizaciju svojih projekata. Postoji mogućnost da započnete jako dobru i uspješnu saradnju. Kraj godine bi mogao da vam donese nervozu i napetost zbog posla. Finansije će vam zavisiti od 2020. godine jer ćete tek u 2021. ubrati plodove svog truda iz prethodne godine. 

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posvetite više pažnje svojoj ishrani te da unosite dovoljno kalorija kako biste bili u stanju da bez problema obavljate sve dnevne aktivnosti. Onikoji imaju srčanih problema bi trebali posebno da posvete više pažnje svojoj ishrani i da konzumiraju namirnice koje će im pomoći u održavanju vitalnosti njihovog srca.

Uravnotežana i zdrava ishrana će vam pomoći da se riješite problema koji bi mogli da se jave u vašem probavnom sistemu. Vodite računa o svom zdravlju i pokušajte da se riješite loših navika kako biste zaštitili sebe i svoje srce. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli imati problema sa kičmom, stoga obratite pažnju na nju i trudite se da je ne opterećujete previše. Veoma je važno da nađete vremena za sebe da se opustite i odmorite kako bi ste napunili baterije i riješili se stresa.

Pokreće Blogger.