Iskrena poruka ljubavnice: Većina žena su same krive za nevjeru svojih muževa

Smatram da postoje samo dvije vrste muškaraca koji ne varaju, oni što se boje izgubiti ono što imaju i oni koji još uvijek nisu upoznali nekoga za kim bi izgubili glavu i došli u iskušenje da varaju. 


Imam mnogo iskustva sa vezama sa muškarcima koji su bili u braku. Ja sam žena koja je varala svog supruga i svoje partnere, a isto tako sam sigurna da su i oni varali mene. Nikad me nije bilo briga šta će mi reći muškarac sa kojim sam izlazila. Ako kaže da je radio do kasno, u redu vjerujem mu. 

Ako kaže da ide vani sa prijateljima, poželim mu dobar provod. Ne osjećam ni najmanju želju da čitam između redova, mučim se pitanjima i satima razmišljam gdje je i sa kim je u stvari otišao. Mislim da dobro poznajem muškarce i njihovo ponašanje da nema potrebe da se zamaram sa nepotrebnim brigama. 



Imala sam mnogo afera sa oženjenim muškarcima, ne žalim ni za čim i ne osjećam grižu savjesti. Svi smo mi odrasli ljudi koji su sami odgovorni za svoje postupke. Prije ili kasnije neki se i razvedu. To se može desiti svakome, ali nisu svi spremni za razvod. 

Seks sa strane ne razdvaja partnere kako mnogi misle, već naprotiv on može da učvrsti vezu. Muškarci postaju tolerantniji prema svojim suprugama, a njihova veza nakon prevare doživljava ponovno rođenje. I sama sam varala dok sam bila braku, a naš brak je u tom periodu bio veoma dobar. 



Uvijek sam se vraćala svom mužu sa novom željam za intimnošću. Nisam mu rekla za svoju nevjeru jer sam znala da ću ga povrijediti, ali bez obzira na sve moja nevjera je samo poboljšala našu vezu. Mnogi će se složiti da nevjera može da poboljša vezu, ali nisu svi spremni to otvoreno da priznaju. 

Nevjera veoma često proizilazi iz rutine i umora partnera te zbog nedostatka prostora i osjećaja slobode. Mnoge žene same pogoršavaju situaciju i tjeraju svoje muškarce u nevjeru. Najčešće pritužbe oženjenih muškaraca sa kojima sam bila u vezi je što su njihove partnerke neprestano tražile potvrdu ljubavi. 

Ako on odmah ne odgovara na njihove poruke i pozive odmah krenu sumnje i špijuniranje. Skoro ni jedna žena ne daje svom muškarcu vremena i prostora za sebe. Žene misle da ako ne razgovaraju sa partnerom stalno i o svemu on će otići iz njihovog života. 

Ako stalno gušite muškarca sa svojim pozivima, suzama i pokušajima da ga vežete samo za sebe onda nemojte da vas iznenadi kada on počne da traži emocionalnu podršku sa strane. Kada ta emocionalna podrška preraste u nešto više tada drage žene nemojte da krivite svoje muževe. Krivite sebe jer ste ovu izdaju stvorile vlastitim rukama.

Pokreće Blogger.