Nikad nemoj biti opcija - Budi jedini izbor

Kada vas osoba zaista voli i želi da bude sa vama boriće se protiv svih iskušenja i biće vam odana kako vas nebi povrijedila.


Ako vam govori kako vas voli, a vi primjećujete kako švrlja sa strane nemojte da gubite vrijeme sa takvom osobom i bježite koliko vas noge nose. Niko ne za služuje da se prema njemu odnose kao rezervnoj opciji. I kada vas taj partner na neki način uspeći i zadovolji ne dozvolite da budete rezerva nekome kada biste nekome drugom mogli biti prvi izbor.

Ne dozvolite sebi da budete zaglavljeni u odnosu gdje vas vaš partner smatra samo za prijatelja i ništa više.  Oni su u stanju da vam kažu bilo šta kako bi vas zadržali i kako biste pomislili da ste jedini za njih. Iako ste mislila da ga odlićno poznajete takva osoba je samo izvrstan manipulator.



Možda se uvjerili sebe da nikada ponovo nećete naći nekoga da vas voli kao on i u pravu ste. Prava ljubav podrazumjeva povjerenje, razumjevanje i odanost, a u vašoj vezi toga nema. U vašoj vezi postoji samo lažna sreća, nejednaki napori i toksičan odnos. Nemate povjerenja, jer da ga ima on bi imao povjerenja u vas i vi biste bili njegov prvi izbor.

Time što je ravnodušan prema vama samo pokazuje da ima druge mogućnosti i da razmišlja o drugim opcijama. On misli samo na sebe i niko ne zaslužuje da bude sa nekim ko je sebičan. Samo se zavaravate da želite biti u takvoj vezi sa takvom osobom.



Vi zaslužujete mnogo više, vi ste jednako važni kao i on. Samo se zavaravate da želite da možete biti istinski srećni u ovakvoj vezi. Shvatite koliko vrijedite i ne dozvolite da budete nećija rezervna opcija kada tamo negdje postoji neko ko vas čeki i kome biste bili prvi izbor.

Pokreće Blogger.