Astro analiza: Znakovi Zodijaka koje bi mogla da prati loša sreća tokom Septembar

Za neke znakove zodijaka septembar će da bude veoma buran mjesec, njima bi sezona Djevice, u koju smo upravo ušli, mogla da donese mnogo nevolja. 


Astrološka sezona Djevice nas podjeća da je jesen pred vratima i da je vladavina Lava, koja je bila topla i vesela, završila. Za neke znakove zodijaka ovaj period može da bude veoma izazovan, mnogi će da osjećaju pojačanu nervozu i nezadovoljstvo.

Mnogi će da budu podložni destruktivnim impulsima. Astrolizi ističu kako će za Blizance, Vodoliju i Vagu ovaj period biti izrazito težak. Blizanci: Učinićete sve da ostanete organizovani, ali ćete biti veoma nervozni i skloni raspravama. Kako se Sunce nalazi u Djevicu, u vašoj četvrtoj kući koja je simbol porodice, stabilnosti i emotivnih iskustava velike su šanse da ćete da se nervirate oko nekih sitnica vezanih za porodicu i posao.



5. septembra Merkur ulazi u Vagu što bi vama moglo da pomogne u sagledavanju planova za budućnost i ostvarivanje preduzetničkih planova. Vaga: Sunce u Djevici bi moglo da pokrene vašu tajanstvenost i duhovnost, pa ćete početi da se preispitujete. Fokusiraćete se na svoju unutrašnjost i stalno će da vam naviru nove misli.

Sezona Djevice će vas natjerati da napravite koran unazad i preispitate neke stvari koje se odnose na vaš život. Kako bi izvukli dobrobit iz ove sezone morate se prilagoditi i priznati neke greške. Vodolija: Sunce u Djevici će uzburkati vašu osmu kuću, što bi moglo da dovede do transformacije u vašoj intimnosti i emocijama.



Bićete svjesni koliko energije i truda ulažete u poslovne obaveze ali i u ljubav. Sezona Djevice bi mogla da vam donese nezadovoljstvo pa ćete biti skloni samokritici, ali umjesto što kritikujete i preispitujete sve oko sebe obratite pažnju koliko energije trošite na to i koliko ste dobili zauzvrat.

Pokreće Blogger.