Žena izgubi interes za muškarcem puno prije ga ostavi: 3 suptilna znaka da se žena ohladila

Veze se nikad ne završavaju jednostavno. Iako je moguće da vam se danas desi raskid, a da se juče sve činilo kao savršeno, nikada to nije jednostavna i laka odluka. I nije važno da li ostavljate ili ste ostavljeni.


Naročito se kod žena čini da brzo i lako donose odluku o raskidu. Ipak, nije sve onako kako se čini. Odluku o prekidu ljubavi žena nikad ne donosi iznenada. Ta odluka kod nje nikad nije spontana, nego baš naprotiv. Ona je nedeljama sazrijevala u njenoj glavi. Osjećanja su se postepeno hladila, a onda je u jednom trenutku shvatila da je dosta. 

Muškarci ovo ne mogu da razumiju i često se, kada se dogodi tako iznenadan prekid, začude otkud to odjednom. Kao što smo i rekli, nije odjednom. Postoje neki suptilni znakovi da se žena ohladila. Evo o čemu se radi: 1. Reakcija najbližih prijateljica ili bliskih rođaka. Šta to znači? Žena svoja sve hladnija osjećanja ne može da prizna partneru, ali ne može ni da ih zadrži u sebi, zato ih dijeli sa svojim najbližima. Zato obratite pažnju na ponašanje njenih najboljih drugarica i rođaka, možda znaju više od vas. 2. Ne ispunjava više nikakve zahtjeve, molbe i želje. Kada žena voli ništa joj nije teško učiniti za partnera. 

Ona je inspirisana svojim osjećanjima, energijom i ljubavlju. A kada ljubav prestane, onda će njoj čak i oni najjednostavniji zahtjevi biti dosadni i oduzimaće joj mnogo energije. Biće umorna, imaće neke važnije stvari od partnera i slično. 3. Nema više jedinstva. Kada su ljudi u ljubavi oni dnevno provode mnogo sati zajedno, a samo neko kratko vrijeme provode sami. Onog trenutka kada žena shvati da se ljubav gasi i blijedi, onda se to jedinstvo lagano gubi. Ona će brinuti o sebi, neće je zanimati muškarac i njegovi problemi. Život partnera se pretvara u život dvoje stranaca pod istim krovom.

Pokreće Blogger.