Želiš li impresionirati muškarca izbjegavaj raditi 4 stvari: Ne čini ništa zbog čega bi se mogla kajati

Mi žene smo ponekad spremne učiniti sve kako bi impresionirale muškarca koji nam se sviđa. 


Često smo u stanju da se pretvaramo da smo nešto što nismo i da radimo razne gluposti zbog kojih se kasnije kajemo. Drage dame, uvijek, ali uvijek pokažite sebe onakvima kakve zaista jeste i izbjegavajte praviti greške koje će vas kasnije skupo koštati. 

Samo tako ćete zaista impresionirati muškarca. 1. Ne mjenjaj svoj fizički izgled; Normalno je da svaka žena želi izgledati lijepo i privlačno. Svaka od nas želi imati savršenu kosu, lijepo lice i vitko tijelo, ali neke od nas su spremne napraviti neke radikalne promjene samoda bi impresionirale muškarca koji im se sviđa. 



Ako on voli plavuše, a ti si brineta, nemojte odmah farbati kosu. To nije u redu. To može negativno uticati na tvoje samopoštovanje. Osjećaćete se da morate ispuniti neke njegove standarde djevojke iz snova, a izgubićeš sebe i ono zbog čega te ljudi vole. 

2. Ne pretvaraj se da voliš nešto što ne volite; Možda ti ne voliš fudbal u istoj mjeri kao i on, ali se svejedno odlučiš pretvarati da si vatreni navijač istog kluba kao i on. Ne gubi svoje vrijeme radeći stvari koje ne voliš jer ćeš na kraju zaglaviti svaki vikend gledajući utakmice i dosađivajući se. 



3. Ne zanemaruj porodicu i prijatelje; Svako od nas pomalo zapostavi svoje prijatelje i porodicu kada započne nocu vezu, nemojte baš u potpunosti da prekinete vezu sa njima samo da bi udovoljili svom novom dječku. Porodica i prijatelji bi vam trebali biti jako važni. 

Nemojte žrtvovati odnos sa njima ni za koga. 4. Nemoj biti intimna sa njim ako nisi spremna; Ako se plašiš da ćeš ga razočarati ako ne budeš fizički intimna sa njim, onda nešto nije u redu u vašoj vezi. Ne čini to samo zato što se plašiš da će te napustiti. 

Na taj način ga nećeš impresionirati, samo bi mogao pomisliti da si laka cura. Onaj muškarac kome je stalo do tebe će te čekati koliko god bude potrebno.

Pokreće Blogger.