Potpuno pomračenje Mjeseca 8.11 - Jarčevi ne plašite se promjena, Ribe budite staložene

Pred nama je potpuno pomračenje mjeseca, vrlo značajan događaj koji će uticati na svakog od nas. Da biste lakše prošli kroz ovaj period pomoći ćemo vam da unaprijed saznate šta možete da očekujete.


Kako da se ponašate narednih dana saznajte u nastavku. Ovan: ovo pomračenje kod vas će uticati na finansije. Može biti u pitanju promjena posla, preračunavanje finansija, pokušaji smanjenja troškova i slično. Nemojte da klonete duhom šta god da se dešava.

Tražite novi izvor prihoda i nemojte da zaustavljate svoj lični razvoj. Bik: vrijeme je da se oslobodite stvari koje vas muče, svih problema koji su vam nad vratom. Pomračenje će da promijeni vaš život na bolje, iako će se nekima od vas možda činiti kao da su im se svi putevi urušili. 



Nemojte da žalite zbog onog što se desilo i uživajte u onome što radite. Blizanci: kada ste vi u pitanju neke tajne će biti otkrivene. Vrijeme je da se oslobodite prošlosti. Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje promjena posla i opraštanje od starog načina života. 

Sudbina će biti na vašoj strani samo ako budete bili spremni da pustite nove prilike u svoj život. Rak: pomračenje će u vašem slučaju djelovati na vašu budućnost, planove i rezultate. Pred vama je neočekivani profit. Ostvarićete svoj san i pronaći neki novi izvor prihoda. 



Odjednom će se u vašem životu pojaviti nove prilike koje će vas dovesti do uspjeha, ali samo ako budete bili slobodni da mijenjate svoj žviot. Lav: tokom perioda pomračenja najviše ćete se brinuti o tome kako vas društvo doživljava i koja je vaša uloga u društvu. 

Neke pripadnike ovog znaka očekuje promjena posla, promjena ciljeva ili odnosa prema profesiji. Nemojte da odustajete, budite otvoreni jer vi upravljate svojom budućnošću. Djevica: pomračenje u vašem slučaju ima veze sa nekim dalekim zemljama i obrazovanjem.

To znači da možete da očekujete diplomu, da je dobro vrijeme da se upišete na neki kurs ili se prekvalifikujete. U svakom slučaju dobre perspektive su pred vama, samo treba da shvatite na šta treba da trošite vrijeme. Vaga: kada je vaš znak u pitanju pomračenje se odnosi na finansije i profit. 

Dešavaju se nagle promjene, koju mogu da budu i pozitivne i negativne. U pitanju može da bude neka podjela imovine ili dobijanje nevjerovatnog i neočekivanog naslijedstva. Škorpija: ovo je vrijeme da se bavite ličnim životom i da gradite odnose sa svojim bliskim i voljenim ljudima. 

Budite spremni na to da vam nisu svi ljudi prijatelji i da je vaš krug prijatelja vrlo promjenljiv, naroito u ovom periodu. Moguć je i razvod braka kod nekih škorpija. Ipak, važno je da vjerujete sudbini. Strijelac: kada su strijelčevi u pitanju fokus će biti na oblasti zdravlja, rada i navika. 

Dakle, većinu vas čekaju ponude u poslovnom okruženju. Zbog toga ćete možda morati da promijenite neke svoje navike i da razmislite o trenutnom rasporedu. Tražite u svemu nešto pozitivno. Jarac: pomračenje će na vas uticati u sferi ljubavi. Ne plašite se promjena i iznenađenja. 

Možda vam tako ne izgleda, ali oni će vaš život promijeniti na bolje. Uticaj Urana mogao bi vas natjerati da mijenjate svoje planove i zbog toga je važno da budete spremni na neke neuobičajene pojave. Vodolija: u vašem znaku pomračenje je odgovorno za porodicu. 

Čućete neke neočekivane vijesti od voljenih ljudi. Ovo pomračenje bi moglo da vam otvori neke nove perspektive, pa biste, pod njegovim uticajem mogli donijeti odluku da se preselite, da stupite u brak ili zamijenite svoj životni prostor. 

Ribe: pomračenje će se najviše osjetiti u vašoj trećoj kući koja ima uticaj na komunikacije. Pred vama su neka nova poznanstva. Možda ćete promijeniti mjesto stanovanja. Osim toga, mogući su sukobi, ali budite staloženi i riješite ih mirnim putem.

Pokreće Blogger.