Ljubavna astro analiza za Decembar - Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za posljednji mjesec u godini. Kakve promjene na ljubavnom planu mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci saznajte u nastavku. 


Ovan: decembar iskoristite da provedete vrijeme sa supružnikom. Ovo je sjajan period da gradite vaš brak. Dajte partneru vremena, pokažite mu da mu vjerujete i da ga volite. Ako želite prinovu ovo je odlično vrijeme za razgovor o tome sa partnerom. 

Preispitajte svoje bračne ciljeve, jer pogrešno postavljeni prioriteti mogu da vam oduzmu značajno vrijeme sa voljenima. Bik: decembar je vrijeme u kojem treba da budete strpljivi sa partnerom, naročito ukoliko želite da radite na proširenju porodice. Ovo nije vrijeme za svaljivanje krivice. 



Treba da se držite zajedno, jer je ovo jedan stresan period za vas kada je u pitanju polje ljubavi, a kada je teško i stresno dvije glave su mnogo bolje od jedne. Neka vam vaš supružnik bude najvažnija osoba u životu. Obećali ste jedno drugom da ćete biti zajedno u najljepšim, ali i u onim najgorim situcaijama.

Ispunite obećanje. Blizanci: iako je vaš raspored dosta gust, u decembru se potrudite da stvorite vrijeme jedno za drugo. Pronađite neke aktivnosti koje ćete raditi zajedno, a zbog kojih ćete oboje biti sretni i zadovoljni. Budite pravi par, radite zajedno kućanske poslove, idite u kupovinu, približite se. 



Ako ste u mogućnosti planirajte neko zajedničko putovanje, jer je to jedan od najboljih načina da zajedno provedete kvalitetno vrijeme. Pokažite partneru da mislite o njemu kada nije tu, s vremena na vrijeme mu pošaljite poruku.

Pokreće Blogger.