Ljubavna astro analiza za Decembar - Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Bliži nam se posljednji mjesec u godini. Kakve promjene na ljubavnom planu mogu da očekuju jarčevi, vodolije i ribe saznajte u našoj detaljnoj astro analizi za decembar. 


Jarac: ne dozvolite da bilo kakvi pritisci koji dolaze sa društvenih mreža utiču na vaš brak i na vašu ljubav sa partnerom. Ipak, budite oprezni jer na internetu ima raznih predatora, a kod vas se polako razvija zavisnost od društvenih medija. 

Ukoliko ste jedan od jarčeva koji žele prinovu, ovo je dobar period da radite na tome. Ako se držite zajedno uz partnera ništa nije nemoguće. Nemojte da odustajete ni od jednog zajedničkog cilja. Poštujte partnera. Vodolija: bez obzira na to koliko ste već dugo sa partnerom treba da se trudite da zadržite ljubav i poštovanje prema partneru kao onda kada ste se tek zaljubili. 



Nemojte da zloupotrebljavate vašu ljubav. Vrlo je važno da tokom cijele godine imate vrijeme koje ćete provesti samo uz partnera. Pronađite takvo vrijeme i u decembru i zajedno sa partnerom se opustite i zabavite. Jako je dobro da provedete malo privatnog vremena kao par. 

Ako planirate da postanete roditelji radite na tome tokom decembra. Ribe: zauzete ribe ne bi trebale da odlučuju o vezi ili braku same. Zajednica podrazumijeva vas i partnera i zajedno biste trebali da odlučujete o svemu. Razgovori između partnera su izuzetno važni. 



Nemojte biti previše ponosni jer to može biti loše za vaš odnos. Međusobno poštovanje i stalni razgovori i konsultacije sa partnerom izuzetno su važni. Dogovorite se i zajedno postavite ciljeve za predstojeći period. Ne forsirajte i ne opterećujte supružnika da bude ono što ste zamislili. Razgovarajte sa poštovanjem.

Pokreće Blogger.