Detaljna sedmična astro analiza do 20.11 - Sreća bi mogla da prati Škorpije, Jarčeve i Vodolije

Pred vama je detaljna sedmična astro analiza za period do 20. novembra. Kakve promjene možete da očekujete u sedmici koja je pred nama saznajte u nastavku. 


Ovan: u ovoj sedmici sa članovima porodice razgovaraćete o načinima na koje možete da poboljšate vaš dom. Ovo je dobar period da stabilizujete svoje materijalne poslove. Ne libite se da pozovete prijatelja ako vam zatreba pomoć. Na poslovnom planu stvari će se odvijati polako i sporo.

Ovo je jedna vrsta stagnacije. Bik: tokom nedelje bićete u kontaktu sa svojim rođacima, komšijama ili prijateljima ženskog pola. Preko njih biste mogli doći do korisnih informacija i pomoći koju možete direktno da iskoristite za vaše poslove. Očekuje vas telefonski razgovor u vezi sa nekim dodatnim poslom. 



Generalno ove nedelje imaćete dosta sastanaka i razgovora. Blizanac: u nedelji koja je pred nama bićete u kontaktu sa prijateljima i rođacima koji ne žive u istom mjestu kao i vi. Razlog za učestaliju komunikaciju biće neki događaj koji je važan za vas i vašu porodicu. 

Nemojte da kupujete stvari koje vam zaista nisu potrebne. U poslu vas očekuje jedan zanimljiv i vrlo pozitivan događaj. Moguća je ponuda za dodatni posao. Rak: tokom ove nedelje razmišljaćete o svojoj budućnosti. Bićete u stanju da stvari sagledate objektivno i da uočite svoje greške, propuste i zablude u koje ste upali. 



Možda će vam biti potrebna pomoć sa strane, pa nemojte da zanemarite pomoć koju vam nude bliski ljudi. Ovo je važna nedelja za komunikaciju. Ne budite razdražljivi. Moguće su teškoće u saobraćaju. Lav: jedna osoba će vam biti podrška u teškim momentima. Pomoći će vam da riješite ličnu, profesionalnu ili finansijsku dilemu. 

Ovo nikako nije povoljna nedelja za putovanja zato dobro promislite prije nego odlučite da krenete na put. Sagledajte situaciju u vašoj zemlji i sve druge faktore koji potencijalno imaju veze sa putovanjem. Moguć je sukob u vezi sa nekim finansijskim dokumentom. 

Saznaćete neku neprijatnost o osobi koju poznajete. Djevica: tokom ove sedmice bićete pod brigama, ali ne zbog vas nego zbog nekog bliskog prijatelja ili rođaka. Nemojte da letite između oblaka prateći svoje planove i ambicije. Mogli biste pasti. Nedelja je dobra za putovanja na kratke udaljenosti. 

Tokom sedmice koja je pred nama uspješno ćete riješiti neki problem koji ima veze sa imovinom. Vaga: ako ste trenutno u procesu nekog pravnog spora mogli biste da osjetite veliku napetost. Zbog toga vam prijeti opasnost od donošenja ishitrenih odluka, što nikako nije dobro za vas. 

Ova sedmica je sjajno vrijeme da pokažete koliko ste divni, da donesete radost ljudima oko sebe. Pomozite ako ste u mogućnosti. Muškarce vage očekuje odgovoran posao. Žene, preispitajte stvari u svom životu. Škorpija: ovo je odlična nedelja za unošenje promjena u planove. 

Možda ste promijenili način razmišljanja i zbog toga sada morate da razmislite malo o svojim planovima. Mogući su nepromišljeni komentari i postupci zbog kojih biste mogli osjetiti napetost u društvenim i poslovnim krugovima. 

Neke od vas očekuje dodatni novac kojem će se itekako obradovati. Strijelac: u nedelji koja je pred nama mogli biste se iznenaditi nekim lijepim gestom pažnje. Moguće je da u pitanju bude i neki materijalni poklon. Šta god da vam bude poklonjeno iskažite svoju zahvalnost. 

Mnogo energije ćete potrošiti na probleme koji imaju veze sa vašim domom. Bićete u situaciji sređivanja dokumenata i nereda koji se stvorio. Ova nedelja je povoljna za poslovna putovanja, naročito ona vezana za budući posao. Jarac: pred vama su poteškoće na finansijskom planu. 

Nemojte biti ljuti i ogorčeni ni na koga jer određene greške ste napravili sami, i to najčešće zbog nepažnje. Pazite da neko ne iskoristi vaše teškoće za neku manipulaciju. Budite izuzetno oprezni sa finansijama. Poslovne stvari neće vam ići lako. 

Stalno ćete nailaziti na neki otpor i razumijevanje. Ipak, trudite se da budete staloženi i razumni. Vodolija: neka ova nedelja bude vrijeme u kojem ćete se malo posvetiti sebi. Razmazite sebe, priuštite sebi neku radost ili zadovoljstvo. Radite nešto što vas raduje, jedite u restoranu, odmorite, kupite sebi nešto. Moguća je neka obaveza na koju ćete potrošiti više novca. 

Razmišljajte o svojim finansijskim resursima. Većina ljudi neće biti iskrena prema vama. Očekuje vas informacija u vezi sa dodatnim prihodom. Ribe: u sedmici koja je pred nama vodićete neke vrlo ozbiljne i važne razgovore koji će odrediti vaše postupke na poslu. 

Moguća je neka nova poslovna ponuda koja će biti za kratko vrijeme. Bićete iznenađeni događajem u životu osobe koju poznajete. Ovo nikako nije dobra nedelja za putovanja, zato radije ne idite nikuda. Stres koji doživite tokom nedelje može odraziti kroz nesanicu.

Pokreće Blogger.