Ljubavna astro analiza do 13.11 - Strijelčevi budite oprezni, Ribe prati sreća u ljubavi

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za ovu nedelju. Neke od vas očekuju ne baš tako prijatni događaji. Evo šta možete da očekujete na polju ljubavi narednih dana. 


Ovan: ova nedelja pred vas će donijeti neke probleme. Možete da očekujete svađe sa partnerom. Iskren razgovor može da bude rješenje problema. Bik: ljudi će o vama ovih dana suditi po izgledu, zato vam predlažemo da ozbiljno shvatite kako se predstavljate svijetu. 

Loš, neupečatljiv izgled jedan je od glavnih razloga za ljubavne brodolome. Razmislite o promjeni imidža. Blizanci: vrijeme za djelovanje na ličnom planu još nije stigo. Sačekajte malo, nije pravo vrijeme za promjene. Umjesto toga ispravite greške iz prošlosti. 



Vaša moć podsvjesti privući će ljubav u vaš život. Rak: morate da izgradite introspekciju da biste razumjeli zašto privlačite ne baš tako prijatne situacije u ljubavi. Kada to bude razumjeli moći ćete da ih izbjegnete. Ne gubite vrijeme sa nekom osobom koja vam se ne dopada. 

Lav: bićete popularni ove nedelje, osjetićete mnoge simpatije koje dolaze od strane suprotnog pola. Nemojte padati u zagrljaj prvoj osobi koju sretnete. Prije bilo kakve ljubavi provjerite tu osobu, vidite da li ste kompatibilni. Budite oprezni. 



Djevica: ove nedelje vaš ljubavni uspjeh zavisi direktno od karme. Dakle, budite fer i ponašajte se onako kako želite da vam se vrati. Ako to uspijete, ako budete ljubazni i ako se bude ponašali u skladu sa moralnim načelima očekuje vas pažnja jedne divne i ljubazne osobe. 

Vaga:i skreno pohvalite svoju srodnu dušu. Ne pričajte previše ljudima o svojim planovima, naročito onima na ljubavnom polju. Ove nedelje mogli bi da vam se nakače neki zlobnici pa je bolje da ne znaju mnogo jer vam neće željeti dobro. 

Škorpija: zvijezde vam savjetuju da u ovoj nedelji pronađete u sebi izvor snage i pozitivnih emocija. Mjesec će imati izuzetno negativan uticaj na vas, pa pokušajte da mu se oduprete. Ovo je važno naročito za samce koji traže ljubav u ovom periodu. 

Strijelac: u ovoj nedelji morate da budete izuzetno oprezni u ljubavi. Doživjećete nalete jakih emocija, naročito na samom početku nedelje. Razmišljajte o svom partneru i koristite zakon privlačenja u vašem životu. Jarac: čuvajte se komunikacije sa energetskim vampirima. 

Birajte svoje okruženje i ne provodite vrijeme sa bilo kim, naročito kada je u pitanju ljubav. Vodolija: ove sedmice bićete vrlo optimistični i vjerovaćete da možete da osvojite bilo koga. Oni koji su tek ušli u novu vezu ne treba da donose velike i važne odluke, ovo nije pogodan period a to. 

Bićete svjedoci sretnih događaja. Ribe: slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka u ovoj nedelji krenuće u aktivnu potragu za svojoj srodnom dušom. Imaćete sreće u oblasti ljubavi i doma. Mnoge od vas čeka pomalo naporna, ali izuzetno romantična nedelja. Nemojte da odbijate nova poznanstva i romantične sastanke.

Pokreće Blogger.