Detaljna sedmična astro analiza do 13.11 - Sreća bi mogla da prati Ovnove, Vodolije i Ribe

Pred vama je nedeljna astro analiza za period od sedmog do 13. novembra. Kakve promjene možete da očekujete u narednim danima saznajte u nastavku. 


Ovan: došlo je vrijeme za neki poseban poduhvat o kojem ste do sada dugo razmišljali. Ovo je povoljna nedelja za razvoj nekih pravnih stvari. Postupci nekih vaših prijatelja mogli bi vas iznenaditi. Trudite se da izbjegavate tračeve i ne obraćajte pažnju na negativne komentare.

Bik: možda će vas brinuti rezultati nekih sastanaka, ali to nikako nije razlog da ih ne održite. Razmislite o svojim planovima za budućnost, neka vam budu jasni. Neki od njih će se ralizovati, a od nekih je bolje odustati. Ipak, odluka je samo na vama. U porodici vas očekuje neki prijatan događaj.



Blizanci: neki novi ljudi će doći u vaš život, vjerovatno u krugu poslovnih partnera ili kolega. Bićete vrlo uspješni u poslu, naročito oni blizanci koji se bave trgovinom i sličnim poslovima. Moguće je da ćete morati da donesete odluku o finansijama. Biće važna, pa razmislite dobro. Neki od vas biće neprijatni prema ljudima koji su vam bliski. 

Rak: vrlo je bitno da u ovoj sedmici završite neku, vama važnu, obavezu. U pitanju je nešto poslovno ili povezano sa bliskom osobom, uglavnom u krugu rođaka. Ove nedelje možete da očekujete iznenađenje. Moguć je veći stres, pa zbog njega neke od vas će mučiti glavobolja. Ovo je vrlo povoljna nedelja za putovanja. 



Lav: onima koji su rođeni u znaku lava zvijezde su odlučile pomoći u razvoju karijere. Idite na sva planirana druženja i na sve planirane sastanke. Očekuju vas zanimljive akcije sa ljudima sa kojima zajedno radite. Tokom ovog perioda pred vama je značajan uspjeh. Ipak, neće sve biti tako jednostavno, nego ćete morati da se naučite nositi sa stresnim situacijama. 

Djevica: tokom nedelje koja je pred nama očekuju vas neki konfilkti sa vama bliskim ljudima. Razlozi neće biti veliki, najčešće će u pitanju biti napetost koju osjećate vi ili ta druga osoba. U drugom dijelu nedelje bićete opterećeni nekim informacijama koje će vam izazvati negativna osjećanja. Budite strpljivi. 

Vaga: ova nedelja za vas biće teža od prethodne jer će vam zdravlje biti slabije, pa ćete biti ograničeni u nekim svakodnevnim aktivnostima. U narednih sedam dana prolazićete kroz neka iskušenja. Nemojte da se pokolebate jer sve ima svrhu. Uvijek neka vas vodi razum, emocije ponekad nisu objektivne. Ova nedelja je vrlo upsješna kada je posao u pitanju, ali ne jurite nikuda. 

Škorpija: nedelja koja je pred nama za pripadnike ovog znaka zodijaka biće izuzetno povoljna za sređivanje finansijskih obaveza, primanje novca, dokumenata i slično. Mogli biste biti iznenađeni nekim neočekivanim novcem. Ipak, tokom nedelje očekuje vas neki neočekivani trošak. Neke oda vas očekuje kraj jedne faze života. 

Strijelac: ova nedelja za vas će značiti putovanje na važan zadatak. Ovo je idealno vrijeme za razvoj projekata i ideja. Ipak, budite spremni na stres jer će napetost biti vrlo visoka, a okolnosti povremeno vrlo složene i nepredvidive. Nemojte da vas to pokoleba, idite naprijed. Neki od vas će se baviti vrlo važnim dokumentima koji će imati veze sa nasljedstvom. 

Jarac: u sedmici koja nam dolazi moguće je da ćete se sukobiti sa osobom koja vam se uvijek suprotstavlja. Bilo je samo pitanje vremena kada će doći do sukoba. Ovo je vrlo povoljna nedelja za razvoj nekih sudskih i pravnih predmeta. Žene jarčeve očekuje novo prijateljstvo. 

Vodolija: tokom ove nedelje radićete dosta stvari koje će imati veze sa rodbinom. U sebi ćete osjećati napetost, ali nemojte da vas to brine jer vam se u životu sprema nešto veliko. Svjedočićete ličnoj porodičnoj drami. Najviše bi trebalo da se fokusirate na ispunjavanje poslovnih obaveza. 

Ribe: kada je ispunjavanje vaših obaveza u pitanju nemojte se oslanjati na druge ljude. Riješite svoje probleme, to je neophodno. Ove nedelje mogli biste imati neke veze sa nasljednom imovinom. Okolnosti će biti povoljne po vas. Budite oprezni sa finansijama i vodite računa o nevoljama ukoliko pođete na putovanje.

Pokreće Blogger.