Kratka ljubavna i finansijska astro analiza za 2023 - Rakove očekuju uspjesi na svim poljima

Godina koja nam slijedi biće poprilično izazovna za sve znakove zodijaka. Pozitivni i negativni periodi će se smjenjivati, a promjene će biti vrlo nagle i nepredvidive. 


Najvažnije za sve znakove zodijaka jeste da naučite kako da blokirate i izbjegnete tuđu negativnu energiju. Kakve promjene možete da očekujete? Ovan: izbjegavajte veze na daljinu. One mogu biti vrlo bolne za vas. Trošite novac na svoje voljene, to je sasvim u redu, ali nemojte da pretjerujete. 

Oprezno rukujte finansijama, bez obzira na to koliko zarađujete. Bik: na poslu vas očekuju nove finansijske mogućnosti. To vam ide u prilog već na početku godine. Ako planirate neke važne i velike kupovine najbolji period je sredina proljeća, početak ljeta i jeseni. 



Na ljubavnom planu slobodne bikove očekuje ljubav. Blizanac: u godini koja je pred nama ljubav će postati glavna oblast vašeg života. Bićete u potrazi za srodnom dušom. Mnogi su vam bliski, ali nemaju ono nešto što vam treba. Finansijska slika biće stabilna, ali nemojte da se opustite. 

Pažljivo trošite novac. Rak: na samom početku godine činiće vam se da ste finansijski izuzetno stabilni. Ovo je samo iluzija koja ne smije da vas navede da se opustite. Ipak, to je samo na početku godine. Kasnije vas očekuje produktivan i finansijski vrlo uspješan period. 



Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete uspjeh. Lav: dragi lavovi, vrijeme je da psotanete marljiviji i odgovorniji ako želite da zaradite novac. Osim toga, pazite na svoje zdravlje, jer vam je ono neophodno za rad. Ljubav će biti direktno povezana sa vašim raspoloženjem, zato pratite sve životne oblasti da biste uspjeli u ljubavi.

Djevica: zapamtite da se gvožđe kuje dok je vruće. Prva polovina godine će biti produktivna, ali od ljeta može da vam se dogodi period kreativne i intelektualne stagnacije. Zbog toga dobro iskoristite prvi period godine. Potražite novi posao i nove izvore prihoda. 

U ljuabavi je najvažnije da budete iskreni. Vaga: vama je prirodno dat dar ubjeđivanja, koji će vam biti koristan naročito na finansijskom planu kada se nađete u nekim pregovorima. Važno je samo da ne koristite taj dar kao manipulaciju i prevaru, inače će vas napustiti finansijska sreća. 

Za ljubav ova godina će biti vrlo produktivna. Škorpija: tokom naredne godine vaša privlačnost biće na vrhuncu. Vjerujte u sebe, samopouzdanje sija na poseban način. Zbog toga ćete na polju ljubavi biti vrlo ispunjeni. Kada je u pitanju novac razmislite malo o prošlosti i problematičnim periodima i izvucite zaključke. 

Strijelac: ne osuđujte druge da vama ne bi sudili. Velike su šanse da tuđe ponašanje uveliko zavisi od vaših vlastitih postupaka. Budite ljubazni ako želite da zadržite ljubav. Izbjegavajte opklade i nemojte da svoju odgovornost prebacujete na druge. 

Jarac: bićete ispunjeni obavezama vezanim za finansije. Rezultat svega toga vrlo je nepredvidiv. Zvijezde vam savjetuju da se obratite stručnjacima za pomoć na polju finansija. U ljubavi vas očekuje sreća već od samog početka. Budite otvoreni u komunikaciji. 

Vodolija: očekuju vas uspjesi i u ljubavnoj i u finansijskoj oblasti, važno je samo da postavite granice između ove dve sfere. Uspjeh ne može doći odjednom u svim oblastima. Sva do sada zatvorena vrata odjednom će vam se otvoriti. Neki od vas će dobiti novi posao. 

Ribe: na početku godine neće vas pratiti dobra energija na polju finansijske aktivnosti. Velike kupovine odložite za kraj proljeća, jul ili oktobar. Ova godina je sjajna za vaš razvoj. Na ljubavnom planu će sve biti mirno i predvidivo, ali tek od aprila. Na početku godine mogući su konflikti.

Pokreće Blogger.