Ženska energija - Kako da održite ženstvenost i vratiti snagu ako ste umorni od svega

Da biste se osjećali prijatno u koži žene morate naučiti da kontrolišete i ispoljavate svoju žensku energiju.


Ona je tu u vama, samo je važan način na koji je koristite. Mnoge dame, naročito u savremenom svijetu u kojem živimo, moraju da preuzmu muške obaveze. Zbog toga se dešavaju poteškoće sa ženskom energijom. Šta možete učiniti povodom toga? Napravite jedan samopregled. 

Zatvorite oči, umirite se i opustite. Dišite duboko. Zamislite da ste vi umjetnik koji slika slike. Uzmite četkicu, bijelu i crvenu boju i krenite da bojite platno. Završite vaš crtež, pa ga dobro pogledajte u svojim mislima. Koja boja preovladava? Bijela boja je simbol muške energije, a crvena ženske.

 


Ako je na vašoj slici više crvene boje onda je vaša ženska energija prisutna, ako dominira bijela boja, nemojte da očajavate. U životu postoje razni periodi. Svako od nas posjeduje obe energije. S vremena na vrijeme nam je potrebna i muška energija. Ali kako da se napunite ženskom energijom? 

To zavisi samo od vas, a mi ćemo vam dati nekoliko savjeta. 1. Na prvom mjestu treba da se oslobodite negativnosti. Život nije savršen, često umije da bude vrlo neprijatan i to nam oduzima mnogo energije. Ali pokušajte da oslobodite sve negativno u vama. 



2. Provodite vrijeme u prirodi, udišite svjež vazduh, gledajte cvijeće, nebo, sunčajte se, bavite se sportom. To će vam donijeti veliko zadovoljstvo. Radite onako kako se osjećate. 3. Uživajte u svakom trenutku svog života. Život je ovdje i sada. Nemojte da brinete ni o prošlosti ni o budućnosti. 

Uživajte danas. 4. Zapamtite da vi ništa ne morate da učinite u životu. Žena treba da želi, da voli, da joj se dopada. Obratite pažnju na to kako koristite ove riječi. Čak i svakodnevnica može biti jako zanimljiva ako stvari radite sa zadovoljstvom. Sve to može da vam pomogne da vratite svoju žensku energiju tamo gdje pripada - vama.

Pokreće Blogger.