U životu se sve vrati, zato budite mudre: 4 razloga zašto trebate izbjegavati oženjene muškarce

Mnoge moje drugarice i poznanice su, u jednom momentu života, osjetile zasićenje i umor od muža. 


To nije jednostavno priznati sebi. Težak je osjećaj i vrlo neobična situacija u pitanju poslije koje najčešće dolazi razvod. I sasvim je u redu da vam se to desi, emocijama ne možemo upravljati, ali ukoliko ste vi jedna od žena kojoj se dopao oženjen muškaraca, to je pogrešno. 

Čim čujete da je oženjen trebali biste da ga odbijete i da prekinete komunikaciju. Postoje 4 glavna razloga zašto. 1. Na prvom mjestu nalazi se moral. Ne želim ja da vas učim životu, ali iskoristiću priliku da vas podsjetim na jednu istinu. Ponašajte se prema drugima onako kako želite da se oni ponašaju prema vama.



Zamislite da imate vi muža i da se neka druga žena "zalijepila" za njega. Ne bi vam bilo svejedno, zar ne?  2. Na drugom mjestu nalazi se korist, ali ne vaša. Oženjen muškarac bi mogao da vas iskoristi u svoje svrhe. On je vjerovatno vrlo svjestan rizika svoje avanture i svih rizika koje preuzima ako uđe u tu avanturu. 

Možda ćete vi samo biti neko ko ispunjava njegove potrebe, a on će sa druge strane čuvati svoju porodicu. 3. Oženjen muškarac nije vaša. On može da ode bilo kada i nije dužan da vam to objašnjava. Može da ode danas, sutra, za dvije nedelje, za mjesec dana. 



Možda se to ne desi uskoro, ali kad tad će doći dan kada će on reći da je dosta jer on već ima nekoga. Dakle, nad oženjenim muškarcem nemate nikakvu kontrolu.  4. Naravno, postoji mogućnost i da muž ostavi svoju ženu i odluči da sa vama stupi u ozbiljan odnos, ali uvijek postoji mogućnost da se takve stvari ponove. Ne činite ovakve stvari . Uništavate sebe, ali uništavate i jednu porodicu. Ne zaboravite da se u životu sve vraća.

Pokreće Blogger.