Nisu bitne godine - Neki muškarci nikada ne odrastu: Kako da razlikujete dječaka od muškarca

Bez obzira na godine, neki muskarci zauvijek ostaju djeca. Vrlo često vidim momke koji imaju 20 godina, ali se ponašaju zrelo kao da su zaista odrasli zreli muškarci. 


Sa druge strane, tu su odrasli, iskusni muškarci od 40 i više godina koji, bez obzira na sve, nikad nisu odrasli. Ova dva tipa muškaraca se razlikuju u svemu, pa i u ljubavi. Oni ne pokazuju ljubav na isti način. A kako da ih razlikujete? Najbolje prema svom osjećaju. Pored zrelog muškarca, kojeg god uzrasta on bio, osjetićete se zaštićeno i sigurno. 

Zreo muškarac će vas uvijek podržati i bodriti. Kod nezrelih muškaraca sve je drugačije. Oni će se plašiti vašeg uspjeha, brinuće prvenstveno o sebi i svojim zadovoljstvima. Zreo muškarac će vas uvijek bodriti i ohrabrivati da pokažete svoju pravu snagu. Biće ponosan na vas. 



Sve te pogodnosti nećete imati u vezi sa nezrelim partnerom. On će se čak plašiti problema, užasavaće ga konflikti i biće uz vas samo kada je sve dobro. Zreo muškarac će sve to da razumije. Svi imamo loše dane i on to zna. U teškim trenucima biće uz vas i još će vam više pokazati svoju ljubav i brigu.

Nezreli mladić će vam pokazati da on može i bez vas. Možda će čak razmišljati o pronalasku neke nove partnerke jer se neće znati nositi sa problemima. Umjesto rješenja, on će tražiti izgovore. Uvijek će mu vaša ljepota biti važnija od svega drugog. 



Ovakav muškarac vam sigurno ne treba u životu. Nezreo čovjek želi sve odmah u trenutku, pred vas stavlja nerealne ciljeve i ne razmišlja o budućnksti. Njega to ne zanima. Važno mu je ono što je sad. Rijetko kada će se zauzeti za vas jer je sam sebi najvažniji. Kod pravih, zrelih muškaraca je sve drugačije. Oni su za svoju ljubav spremni učiti sve - i više od toga!

Pokreće Blogger.