Pomračenje Sunca 25.10 - Velike životne promjene mogu da očekuju 4 znaka Zodijaka

Sezona pomračenja je oduvijek važila za dio godine koji mijenja živote. Pomračenja su, osim što su sjajan i tajanstven fenomen koji ljude fascinira, sinonimi za promjene, oni su znak da će nešto novo da se desi.


Promjene koje se dešavaju pod silom pomračenja mogu biti sjajne i neodoljice, a istovremeno mogu da izazovu strah. Možda neke promjene nećete primjetiti odmah, ali to je sasvim normalno. Za neke stvari je potrebno vrijeme. Evo na koje znakove će pomračina imati najjači uticaj:

Bik: dragu bikovi, u periodu pomračine učićete o tome kako zaista izgleda zdravo partnerstvo. Velike promjene su pred vratima. Željećete da se oslobodite svih obaveza koje ste preuzeli na sebe želeći da pružite pomoć drugima. Neku od vas su spremni da završe vezu sa partnerom. 



Možda ste spremni za nešto novo. Lav: tokom pomračine sunca koja je pred nama lavovi će doživjeti velike životne transformacije. Budite spremni na to. Moguće su zaista najrazličitije promjene. Neke od vas očekuje prinova, neke preseljenje, a treće pak donošenje neke važne odluke. 

Zapamtite da je promjenu nemoguće prihvatiti odmah i da je potrebno određeno vrijeme da se naviknete. Oni koji se sele treba da znaju da je dom tamo gdje se osjećate kao kod kuće. Škorpija: drage škorpije, već na samom početku zaslužujete da vas pohvalimo zbog moći transformacije.



Sve promjene koje vam dolaze zajedno sa pomračinom prihvatićete vrlo lako. Možda ćete osjetiti krizu identiteta, ali to je zato jer se mijenjate i postajete ono što ste trebali da budete oduvijek. Neke okolnosti ste prerasli i sada je vrijeme za nove stvari, a zbog toga morate da "promijenite kožu".

Vodolija: kada ste vi u pitanju drage vodolije morate da znate da svaki uspjeh iziskuje veliki rad, ali i veliku žrtvu. Ova pomračina donijeće promjene na vašem aspektu karijere i profesionalnog života. Pred nekima od vas je unapređenje, dok neke iščekuje potpuna promjena karijere. Šta god da se desi prihvatite to objeručke jer su promjene neophodne, a vi ste spremni za njih. Borite se za svoje snove!

Pokreće Blogger.