Ne glumi ledenu kraljicu - Otjeraćeš ga: 6 stvari sam naučila o muškarcima nakon raskida

Kada sam imala 21 godinu prvi put sam osjetila da sam spremna za brak. To sam i saopštila tadašnjem partneru. Izlazili smo godinu i po i bila sam sigurna da je on taj.


Nekoliko mjeseci prije vjenčanaj odlučila sam da je kraj. Shvatila sam da nismo jedno za drugo i evo šta sam tada naučila. 1. Muškarac mora da obožava partnerku i to bukvalno. Morate biti centar nejgovog svijeta. Muškarac mora da vas ispunjava radošću i srećom jednako kao što i vi ispunjavate njega. 

Veza uvijek mora da bude obostrana. 2. Muškarci naprosto žude za našom ženstvenošću. Nemojte da mislite da je ženstvenost slabost. Pokažite mu da vam je potreban. Ja to sebi nikada nisam dozvolila 3. Muškarci mogu da budu nevjerovatno ranjivi, vjerovali vi to ili ne. 



Naravno, od djetinjstva nas uče da su muškarci jaki, ali to jednostavno nije tačno. I oni mogu biti povrijeđeni. Zbog toga mu uvijek pokažite svoju podršk i ljubav. 4. Muškarci, ma koliko mi vjerovali u suprotno, ne žele od vas samo intimnost i ne žele to stalno. 

Naravno, to ne znači da im intimnost nije potrebna. Jeste, jednako im treba koliko i nama, ali to nije jedino za čemu žude. 5. Muškarci su često uvjereni da njihova vrijednost za partnera zavisi od njihove ukupne vrijednosti. Otac mi je jednom rekao da muškarac koji radi manej od 60 sati sedmično nije baš pravi muškarac. 



I to nema veze sa novcem, nego sa principima. Mnogi muškarci vjeruju u ovo i stide se sebe. Zapravo, treba da im pokažete da su dobri tačno takvi kakvi jesu. 6. Muškarci su zaista nevjerovatni. Oni imaju mnogo stvari koje mogu da vam pruže. Volite, cijenite i uživajte u njihovoj muškosti. 

Dopustite da se vaše enerigije spoje. Podržite svog muškarca i dozvolite mu da bude ranjiv i osjetljiv. Ja ovo nisam uvijek shvatala, ali sada znam. Ne dopustite sebi da propustite sjajne prilike i otvorite svoje srce, dajte nesebično svoju ljubav muškarcima jer oni zaista jesu nevjerovatni.

Pokreće Blogger.