Ljubavna astro analiza do 16.10 - Pred Ribama je teška sedmica, Vage uživaju sa partnerom

Pred vama je detaljna sedmična ljubavna astro analiza. Da li će ljubav grijati vaše srce ove nedelje saznajte u nastavku. 


Ovan: bićete u potpunosti zaokupirani ljubavlju i romansom. Ovo je idealna nedelja da vrijeme provedete sa svojim partnerom. Trudite se da vaši zajednički momenti budu kvalitetni. Bik: postoje velike mogućnosti da ćete svoju vezu podići na viši nivo.

Vaša i partnerova porodica biće saglasna sa tim i vrlo sretna. Samo naprijed. Blizanac: kada je ljubav u pitanju, u nedelji koja je pred nama ne očekuje vas ništa naročito zanimljivo i novo. Slobodni blizanci nastaviće potragu za srodnom dušom. 



Rak: ne zaboravite da su nesporazumi u partnerskim odnosima sasvim normalna stvar i dešavaju se svima, pa i vama. Nemojte da se ljutite, nego tada birajte da pokažete ljubav i lojalnost prema partneru. Otvoren razgovor je ključ uspješnog odnosa. 

Lav: naučite sebe da budete strpljiviji i da kontrolišete svoj bijes. Nestrpljenje može samo pomoći da pokvarite odnos sa partnerom, a to nije u cilju. Budite pametni. Djevica: mogući su sukobi sa partnerom u nedelji koja je pred vama. Ukoliko dođe do sukoba zvijezde vam savjetuju da reagujete mirno i mudro. 



Razmislite koliko ste važni jedno drugom. Vaga: u ovoj nedelji imaćete potrebu da većinu svog vremena provodite sa partnerom. Ipak, vaše raspoloženje bi mogli pokvariti neki neočekivani zahtjevi od strane partnera. Razgovarajte o svojim željama. Škorpija: slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka mogu očekivati da će, do kraja nedelje koja slijedi, pronaći partnera. 

Osjetićete da je to prava osoba, vaše srce će zaigrati kao nikad ranije. Strijelac: ako ste planirali prosidbu u nedelji koja slijedi, dajte sebi još malo vremena da detaljno razmislite o tome. Možda trenutni partner nije osoba sa kojom treba da gradite budućnost. 

Jarac: izgledate super, bićete privlačni pa je vrlo moguće da u vaš život uđe nova osoba. To bi moglo da dovede do beskrajnih dopisivanja na nekoj od društvenih mreža. Vodolija: kada je ljubavni život u pitanju, u nedelji koja je pred nama neće se desiti nikakve naročite promjene. 

Sve će ostati stabilno. Vi i partner ćete razmjenjivati poklone koji će da obraduju oboje. Ribe: za ribe je ovo teška nedelja, naročito ako ste nekome ljubavnik ili ljubavnica. Zauzete ribe imaće problem u komunikaciji sa partnerom. Nastavite da se trudite za vašu vezu.

Pokreće Blogger.