Ne budi tako naivna nikad mu nećeš biti prioritet - 13 znakova da neće ostaviti ženu zbog tebe

Međuljudski odnosi su komplikovani, naročito partnerski. Većina ljudi makar jednom je bila u nekoj dužoj ili ozbiljnijoj vezi. Takođe, velika većina iskusila je bol slomljenog srca. 


Ako uđete u vezu sa oženjenim muškarcem ne možete biti sigurni da je u potpunosti iskren. Kako da znate da li vas samo koristi? 1. Njegova žena ne zna da postojite. Ako on i žena njeguju otvorenu vezu to bi trebalo da znači da ona zna za vas. U takvom odnosu ništa ne treba da se krije. 

Ako je u fazi razvoda takođe ne bi trebao da to krije od vas. 2. Sastajete se samo kada to njemu odgovara. 3. Niste upoznali njegove najbliže - njegove prijatelje i porodicu. 4. On ima potrebu da kontroliše kontakt sa vama. Dakle, daje jasne upute o tome kada možete da ga pozovete ili pošaljete poruku.



5. Ne izvodi vas u javnost, nego se viđate privatno i uglavnom su to brzi sastanci. 6. Kada priča o budućnosti vi niste dio nje. 7. Nema nikakvu potrebu da sa vama dijeli privatne detalje iz svog života. Njegov život je odvojen od vas, kao da uvijek postoji neka barijera između vas i njega.

8. Nikada se ne fotografiše sa vama ili ako se fotografiše te slike čuva za svoju privatnu arhivu. 9. Ne trudi se oko vas i vašeg odnosa. Nalazite se kada to njemu odgovara, zove vas kada on želi i nije ga briga za vas. 10. Niste mu prioritet. To naravno nije dobar osjećaj i nije jednostavno za vas, ali shvatate da su mu druge stvari prioritet i da radije bira svoju ženu, djecu, posao i druge stvari umjesto vas. 



11. Pokušava da kupi vaše ćutanje. Stalno vam daje poklone, vodi vas na putovanja i jako je pažljiv kada treba da vas zamoli za ćutanje. 12. Ne zanima ga vas život. Nikada vas ne pita kako ste, da li vam nešto treba ili kako se osjećate. Ovo je svakako razlog za uzbunu i brigu. 

13. Vi ste sporedna osoba u njegovom životu. Trudi se da se osjećate kao njegova usputna stanica, nikako kao posebna osoba u vašem životu. Moguće je da čak niste jedini, možda ima još nekog osim vas.

Pokreće Blogger.