Kad žena odluči da vas ostavi, to je onda za zauvijek - 6 suptilnih znakova da odustaje od vas

Koji dan svog života ćete pamtiti zauvijek? Mnogi ljudi kažu da su to neki veliki, važni događaji poput vjenčanja, rođenja djeteta ili dobitka na lutriji.


Ja ću zauvijek zapamtiti dan kada sam svog muža zamolila da se razvedemo. I dalje mi je pred očima slika njegovog bolnog pogleda i zvuk njegovog glasa kada se slomio i rasplakao. Nije to očekivao, bio je zaista iskreno iznenađen. Ali ja nisam bila sretna. Davala sam mu šanse iznova i iznova, međutim stvari su ostajale iste. 

Za mene je to zausta bio kraj. Kasnije sam shvatila da sam mu davala suptilne znakove da smo došli do kraja, ali on ih nije shvatao. Kako da ih vi primjetite i da se ne iznenadite kada vaša partnerka odustane od vaše ljubavi. Ovo su neki suptilni znakovi da žena odustaje od vas: 



1. Razdražljiva je prema vama. I ne, nisu oni dani, nije uznemirena zbog posla, nego ste vi u pitanju. 2. Radi više nego što je to uobičaeno. Naravno da svakome prija ambiciozna i vrijedna žena. To je dobro i za vaš odnos jer ona sa sobom nosi neke vrijednosti, ali ipak ne treba pretjerivati.

Ako joj je ugodnije na poslu nego sa vama kod kuće to može biti problem. 3. Ona ima razvijen društveni život, ali ti nisi dio toga. Naravno da je sasvim normalno, čak je i poželjno, da partneri idu povremeno sa svojim prijateljima na druženja i u izlaske, ali takođe podrazumijevaju se zajednički izlasci. 



Kod vas toga nema. 4. Tvoje mišljenje joj nije važno. 5. Intimnost u vezi je gotovo u potpunosti nestala. Naravno, svima se dešavaju periodi u dugim vezama da intimnost pati i to ne treba da vas brine, ali ako nema više nikakve strasti i fizičke želje, onda biste trebali razgovarati o tome.

6. Prestala je da se svađa. Možda vam je ovo na neki način olakšanje jer nema više rasprava, ali to je samo znak da je odustala. Digla je ruke od vaše veze i sad je gotovo.

Pokreće Blogger.