Finansijski horoskop za 2023 - Vodolije sreća je na vašoj strani, Djevice budite strpljive

Polako nam se bliži kraj ove, a početak sledeće godine. Kakve promjene na poslovnom planu možete očekivati u godini koja nam slijedi? 


Ovan: od početka godine, pa sve do novembra šanse za unapređenje na poslu su poprilično visoke. Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka će promijeniti posao ili se zaposliti u nekoj velikoj kompaniji. Kraj godine će biti poprilično stabilan. Očekujte više poslovnih putovanja. 

Bik: nemojte se iznenaditi ako se dogodi da u prvoj polovini godine počnete da radite na daljinu. Posao može biti vrlo koristan i isplativ. Nakon novembra sreća će vas pogledati i vaša zarada će ići uzlaznom putanjom. Blizanci: kada je u pitanju godina koja slijedi vi ćete biti apsolutno fokusirani na posao i finansije. 



Od januara do septembra zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na društvene mreže i na neke nove poznanike jer oni mogu da odigraju veliku ulogu u vašem napretku. Neki od vas će promijeniti posao. Rak: kada ste vi u pitanju sledeća godina vam donosi nevjerovatan uspjeh u razvoju karijere. 

Bićete vrlo odlučni i kretaćete se ka svom cilju bez ikakvog straha. Očekuju vas odlične poslovne ponude koje ne trebate da ignorišete. Poslije avgusta savjetujemo vam odmor. Lav: u godini koja slijedi, kada je u pitanju vaša karijera, mogući su neki vrlo značajni i važni događaji. 



Možda će vam biti potrebna finansijska podrška, ali ne dopustite da vas to uznemiri. Neka nova poznanstva mogu biti korisna kada je razvoj karijere u pitanju. Djevica: zvijezde kažu da u godini koja slijedi ne računate na bilo kakav razvoj karijere. 

To svakako ne znači da treba da se obeshrabrite. Savjetujemo vam da se smirite, radite na sebi, vodite računa o duhovnom razvoju i eventualno se obratite profesionalcu. Nemojte preuzimati na sebe previše posla. Vaga: u godini koja slijedi pred vama su obećavajuće ponude za posao.

Karijera će da vam se razvija u uzlaznom smjeru. Od jula do oktobra mogući su nesporazumi na poslu sa kolegama. Nakon novembra obim posla će biti veći, a vama će biti neophodna pauza. Škorpija: jako je važno da se trudite i da radite od samog početka godine.

Nemojte da odustajete. Možda se neće sve isplatiti odmah, ali doći će vrijeme kada će vam biti jasno da je sve što radite korisno. Od novembra možete da očekujete povećanje prihoda. Pravite pauze i dozvolite sebi da se odmorite. Strijelac: prva polovina godine donosi vam veliku mogućnost uspjeha, zato vam zvijezde savjetuju da date sebe u potpunosti. 

Onoliko koliko radite toliko će da vam rastu prihodi, naročito od novembra mjeseca. Od kraja ljeta do jeseni imaćete jedan nepovoljan period. Jarac: u godini koja nam dolazi savjetujemo vam da se malo opustite i da pronađete vrijeme za sebe. Od početka ljeta do oktobra dobro je da malo analizirate svoje prihode. 

Učite kako je najbolje i najpametnije da rasporedite finansije. Nakon novembra očekuje vas promjena posla. Vodolija: godina koja je pred nama za vas će biti vrlo inspirativna, ispunjena novim idejama i mogućnostima. Nemojte se plašiti da napustite svoju zonu komfora. 

Sreća je ovaj put na vašoj strani, naročito kada je u pitanju prva polovina godine. Savjetujemo da date sve od sebe. Ribe: stalno vam se po glavi motaju misli o tome kako da povećate zaradu. Univerzum će to čuti i ispuniće vam želju, vaše je samo da prepoznate priliku. Trenutak mogućnosti veće zarade očekujte sredinom proljeća. Od septembra pa do kraja godine obratite pažnju na to kako raspolažete finansijama.

Pokreće Blogger.