Žena može da bude privlačna u bilo kojoj dobi - 3 mudra savjeta M.Monro svim ženama

Nažalost, mnoge žene sa godinama gube samopouzdanje. Ukoliko ne pronađu partnera u svojim dvadesetim, one se obeshrabre i vjeruju da je osnivanje porodice samo njihov nedosanjani san. 


Tada žene spuštaju svoju ljestvicu kada je izbor partnera u pitanju i počinju da traže bilo koga. Ali bilo ko nije za vas! Merlin Monro je vjerovala da žena može da postane magnet za muškarce u bilo kom dobu, samo ako prati sledeća tri pravila. 1. Ženstvenost. Mnogim ženama nažalost nedostaje. 

Prvenstveno dame nemaju samopoštovanje i izgrađen samouvjeren izgled, jedinstven stil - modni, ali i stil ponašanja. Zbog svega toga gubi se ženstvenost. Uvijek ima ljepših od vas, ali nema niko baš takav kao vi. Vjerujte uvijek u sebe, jer ako vi ne budete vjerovale neće niko drugi.



2. Čistoća. Merlin Monro je bila sigurna da njega govori mnogo o ženi, a čista koža i kosa, nježan pafem i uredna dama uvijek će probuditi interesovanje muškarcima. Ipak o Merlin postoje glasine da sama nije bila čista - jela je u krevetu i kupala se rijetko. 

Njen muž je demantovao ove optužbe. 3. Glas vam je saveznik! Merlin je vjerovala u ovaj ženski adut. Čvrsto je bila uvjerena da glas ima presudnu ulogu kada je u pitanju očaravanje partnera. Svakako, na glas utiče mngoo faktora. Zadimljen i hrapav glas izmoren od cigareta nikome nije privlačan. 



Dakle drage dame, dobro ste čule savjete od Merlin Monro. Nadamo se da vam je sve jasno i da ćete, što prije, da poslušate Merlin i prihvatite pravila igre. Želite da postanete magnet za muški pol, zar ne drage dame?

Pokreće Blogger.