Loše strane znakova Zodijaka: Bikovi su lijeni i vole da odugovlače - Lavovi beskrajno sebični

Niko nije savršen. Svako od nas ima svoje mračne strane. Ali kada ih znate možete im se prilagoditi i koristiti ih u svoje svrhe. Zvijezde vam otkrivaju mračne strane svih znakova. 


Ovan: nestrpljivi, ponekad nagli i samouvjereni. Vrlo često odlažu stvari do posljednjeg trenutka, ali su sjajni pri donošenju odluka u stresnim i teškim situacijama. Bik: na prvom mjestu bikovi su lijeni. Odugovlače, prave planove, popravljaju ih. 

Pored toga su umišljeni i misle da se svijet vrti oko njih samih. Blizanac: ovaj izuzetno društven znak jako je teško zaustaviti u razgovoru. Izuzetno su brbljivi i to ih ponekad ometa pri ostvarenju ciljeva. Osim toga - lijeni su. Rak: koji je rakov životni moto? Korak naprijed, nazad dva. 



Jako su sumnjičavi i teško izlaze iz svoje zone komfora. Lav: beskrajno sebični i vrlo arogantni pripadnici ovog znaka zodijaka. Oni su najbolji u svemu - tako sami sebe smatraju. Svaka svađa, diskusija i rasprava sa njima je besmislena. 

Ako se ne sležete sa njima bolje je da ćutite. Djevica: na prvi pogled ljubazan i šarmantan znak, ali kroz par sekundi sve može postati drugačije. Ako joj stanete na put, uištiće vas. Umiju da kriju svoje namjere. Vage: jako često mijenjaju raspoloženje. 



Zapale se zanimljivom idejom, čak i krenu da je sprovode u djelo, a onda se interesovanje naglo izgubi. Potencijalni prevaranti ljubavnih partnera. Imaju nedostatke, ali ih nadoknađuju nevjerovatnim šarmom. Škorpija: obožavaju intrige. Za uspjeh u karijeri spremni su na sve. 

Vrlo podmukli i osvetoljubivi. Škorpije se uglavnom neće usuditi da vjeruju ljudima. Strijelac: ne umiju da obuzdaju emocije, pa se zbog toga često nađu u centru sukoba. Zbog svega toga često imaju neprijatelje. Sve shvataju lično. 

Jarac: vrlo su uzdržani i zatvoreni tipovi, pa zbog toga imaju problem sa otvaranjem pred novim ljudima. U velikim okruženjima, bilo poslovnim ili privatnim, osjećaju se loše. Vodolija: optimistični zanesenjaci koji stalno imaju nove ideje i željni su da sve sprovedu u djelo.

To je dobro, ali zbog juranjave za uspjehom vodolije često zaborave svoje namilije. Ribe: veliki sanjari koji toliko duboko zarone u svoje misli i fantazije da zaborave i zanemare stvarnost. Ponekad su vrlo nemogući i nepodnošljivi za komunikaciju. Postavljaju prevelike zahtjeve pred druge ljude.

Pokreće Blogger.