Sezona Vage od 23.09 do 23.10 - Ovnovi brinite o sebi, Strijelčeve očekuju moguće prepreke

Sezona vage koja je pred nama predstavlja period koji teži ka harmoniji i ravnoteži.


Postoje neki znaci koji trebaju biti naročito oprezni u predstojećem periodu. Vaga je arhetip za harmoniju i ravnotežu, ona je u horoskopu graciozni mirotvorac, a kako će njen period da utiče na vaš znak saznajte u nastavku. Ovan: da biste uspostavili ravnotežu u predstojećem periodu neophodni će vam biti iskreni razgovori. 

Nastavite da budete fizički aktivni, dobro je za vas. U periodu vage vaše zdravlje biće u fokusu. Ovnovi koji do sada nisu vodili računa o svom zdravlju i fizičkoj energiji - ovo je sjajan period za to. Brinite o sebi. Bik: neki pripadnci ovog horoskopskog znaka osjetiće blag pad energije. 



Budite strpljivi, trebaće vam vrijeme da vratite svoju energiju na staro. Možda ćete se povremeno osjetiti frustrirano, ali ako se fokusirate na ravnotežu doći ćete do zadovoljstva u svim aspektima života. Postoji šansa da vam se u životu pojave bivše ljubavi. 

Blizanci: tokom ovog perioda bićete fokusirani na vaš životni prostor, vašu kuću ili stan u kojoj provodite vrijeme. Moguće je da ćete poželjeti da nešto sredite ili renovirate. Budite strpljivi, nemojte da pravite sebi tenziju. U ovom periodu koji nam predstoji mogli bi vam se pojaviti neki porodični problemi.



Pristupajte sa ljubavlju i mirom i biće sve u redu. Rak: dragi rakovi, vrijeme je da postanete diplomate. Trudite se da vaša komunikacija bude jasna. U prethodnom periodu ste ostvarili neka nova poznanstva, prijateljstva i veze. Sada biste mogli shvatiti da su neki odnosi sa ljudima bili pogrešni. 

Odmaknite se od takvih ljudi, ali gledajte na to kao na podsticaj. Lav: vi ste strastven znak, ali vrijeme je da malo obuzdate svoju energiju. Kreirajte realne planove za vaš finansijski aspekt. Ako imate neke dugove, sada je pravo vrijeme da ih otplatite. 

Otvorite štedni račun, zvijezde vas podržavaju u štednji u periodu vage. Razmislite na šta trošite. Djevica: ovo je period kada ćete shvatiti da je novac zapravo važan. Razmišljaćete o sebi i svom identitetu i svojoj autentičnosti. Ono što nema svrhu u vašem životu lagano će da nestane. 

Ne doživljavajte ništa lično i ne dopustite svom egu da bude povrijeđen. Povežite se sa sobom. Vaga: drage vage, uživajte u magiji koju vam donosi vaš period. Sada ste vi u centru pažnje, naročito u društvenom životu. Vodite računa o svom duhovnom stanju. Da biste shvatili neke važne stvari potrebna je ravnoteža. 

Vodite dnevnik, razmišljajte o svojim mislima i lakše ćete izvršavati zadatke. Meditirajte i aktivirajte svoju duhovnu stranu. Škorpija: u periodu vage neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuju prepreke, kvarovi ili zastoji. Sve je to u redu i nemojte mnogo da brinete. 

Možda vam je potrebno dodatno vrijeme za neke stvari, a opet za neke druge stvari sada nije vrijeme. Zvijezde to znaju bolje nego vi. Ne zaboravite svoje prijatelje, ne zanemarujte ih zbog posla. Strijelac: sezona djevice je za vas značila mnogo posla. 

Sezona vage donosi vam stabilnost u materijalnim sferama. Mogući su neki manji zahtjevi na profesionalnom planu. Sve prepreke sa kojima se suočite tu su da vas nauče nečemu. Razmislite o svemu. Jarac: iza vas je period vrlo napornog rada. 

U sezoni vage osjetićete da ste napravili pomak. Nemojte sagoriti zbog pretjeranog rada, nego u svom životu pronađite ravnotežu. Period vage je sjajan za to. Razmislite malo o tome šta je život, zaronite u sebe i ispitajte svoju dušu. Vodolija: u vašem životu se neće dogoditi neke veće promjene, u odnosu na prethodni period djevice koji je iza nas. 

Razmišljaćete o svojoj intimnosti, šta volite, šta vam prija i šta je za vas senzualno. Dobro je da upoznajete sebe. Balansirajte u intimnom životu. Potrebna je dobra komunikacija sa partneorm. Ribe: u periodu vage pronaći ćete ravnotežu i ljepotu u vašim odnosima. 

U vašem životu biće mnogo ljubavi, bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti drage ribe. Probudite saosjećanje u sebi, zavolite sebe i shvatite svoju vrijednost. Jako je dobro da cijenite sebe! Čak i ako na vas ne obraća pažnju osoba koja vam se dopada, mnogo je važnije da obraćate pažnju sami na sebe.

Pokreće Blogger.