Ljubavni sedmična analiza do 25.09 - Rakove očekuje iznenađenje, Jarčeve romantična avantura

Detaljna sedmična ljubavna astro analiza je pred vama. Kako će zvijezde ove nedelje uticati na vaš ljubavni život saznajte u nastavku. 


Ovan: zbog trenutne ljubavne situacije bićete malo iscrpljeni. Između vas i partnera pojavila se energetska neravnoteža. Trudite se da popravite stvari, međutim činite suprotno - vučete jedno drugo ka dnu. Mlad mjesec će pozitivno da utiče na vašu ljubav. 

Bik: vaš ljubavni život u nedelji koja nam dolazi biće kao rijaliti program. Partner vam sprema neko iznenađenje koje će vas nasmijati. Možda ćete biti razočarani u ljubav, ali to nikako ne znači da je tu kraj. Blizanci: zvijezde staju na stranu slobodnih blizanaca i napokon vam pomažu da okončate potragu za partnerom. 



Mlad mjesec u nedelju daće vam podršku za uspostavljanje istinske ljubavne veze sa osobom koja je za vas posebna. Neka vam srce bude otvoreno. Uživaćete sa partnerom. Rak: neko koga ste smatrali samo prijateljem prirediće vam iznenađenje time što će vam dati do znanja da sa vama želi nešto više od prijateljskog odnosa.

Bićete šokirani, ali i sretni zbog toga. Neki rakovi traže novo mjesto za život sa porodicom. Lav: ovo nije dobro vrijeme za istovremenu brigu o ljubavi i novcu. Riješite prvo probleme sa budžetom, jer bi taj aspekat vašeg života mogao da negativno utiče na vašu vezu.



Povjerenje između vas i partnera moglo bi biti narušeno. Mlad mjesec u nedelju mogao bi donijeti novi početak. Djevica: ova nedelja biće vrlo pogodna za slatke užitke. Ne budite pohlepni i nezasiti kada su lijepe stvari u pitanju. Slobodne djevice, ne trošite svoje vrijeme sa bilo kim. 

Vaga: ove nedelje ćete se osjećati kao potpuno nova osoba na svim aspektima života, pa tako i kad je u pitanju ljubav. Veza će vam biti harmonična i vrlo zdrava. Ne pominjite prošlost, ona ne treba da utiče na sadašnjost i budućnost. Slobodne vage mogle bi privući nekog novog u svoj život. 

Škorpija: u nedelji koja slijedi desiće vam se neki neočekivani događaji koji će uticati na vaše srce. Zauzetim škorpijama partneri će ostvariti neke snove. Bićete oduševljeni i osjetićete se blagosloveno zbog toga što ste u vezi sa nekim ko brine o vama.

Slobodne škorpije - ovo nije vrijeme za romansu. Strijelac: kada je ljubav u pitanju, pred vama će se otvoriti nekoliko opcija. Slobodnim strijelčevima prijatelji bi mogli pomoći da pronađu partnera. Brzi sastanci sa nekoliko novih ljudi su odlična opcija za vas u ovoj nedelji jer ćete vidjeti nekoliko potencijalnih partnera u kratkom periodu, pa ćete moći da odlučite. 

Jarac: pred vama je jedna prava romantična avantura. Slobodnim jarčevima mogla bi se desiti iznenadna ljubavna veza sa osobom koju viđate svakodnevno. Oni koji su u vezi treba da budu jasni u komunikaciji sa partnerom. Budite iskreni. 

Vodolija: bez obzira na to da li ste solo ili imate partnera, pred vama je jedna ekspanzija mogućnosti. Bićete povezani sa partnerom i odlučićete se na neku zajedničku aktivnost - možda učenje novog jezika ili neka duhovna aktivnost. Produbite vaš odnos. 

Ribe: neke ribe će imati problema sa povjerenjem u bračnim odnosima. Razmislite zašto se to dešava, koji su mogući razlozi. Slobodne ribe mogle bi ljubav naći tamo gdje je najmanje očekuju - u komšiluku. Ne razmišljajte previše, nego dajte šansu.

Pokreće Blogger.