Ako vam vaš muškarac zabranjuje 5 stvari onda ste prava sretnica - Jer vas iskreno voli

Muškarci su ponekad nepromišljeni, pa vam neki njihovi postupci mogu izgledati u potpunosti neuvjerljivo. 


U vezama muškarci često dođu na ideju da partnerki zabrane nešto, misleći da je takav postupak pokazatelj njhove brige, ljubavi i poštovanja. Vrlo često su u krivu, ali ipak postoje neke stvari koje muškarci zabranjuju jer nam žele dobro. 

Ovo vam možda, naročito u današnjem svijetu, zvuči čudno i kontradiktorno, ali je zaista istinito. Koje su to stvari koje muškarac zabranjuje svojoj partnerki kojoj zaista želi dobro? 1. Na prvom mjestu on joj zabranjuje da misli i govori loše o sebi. 



Ona je za njega najbolja i zato nikako ne želi da joj dopusti da ona sebe omalovažava. Muškarac koji voli ženu uvijek će da bude na njenoj strani, da je podrži i da joj pokaže da mu je ona najbolja. 2. Nikada joj neće dati da nosi teške stvari, to jednostavno nije ženski posao, a on će joj pokazati koliko brine o njoj. 

3. Muškarac koji stvarno voli svoju partnerku zabraniće joj da sama dolazi kasno naveče. On to neće raditi zbog ljubomore, nego jer brine. Stoga će svaki put otići po nju i dovesti je kući i nikada je neće pustiti da se vraća sama. Muškarcu koji voli svoju partnerku najvažnije je da ona bude bezbjedna i sigurna. 



4. Muškarac često zabranjuje ženi da plati za sebe ako je on pozvao nju u izlazak. Ovo je sasvim u redu. Naravno, uvijek možete da razgovarate kao odrasli ljudi i da se dogovorite o plaćanju. Možete da platite po pola, možete da plaćete svaki drugi put - to je sve do vas. 

Pronađite način koji oboma odgovara. Ali kada vas on pozove na sastanak, insistiraće da on pokrije vaše troškove. Ovo treba da vas motiviše da sledeći sastanak inicirate vi. 5. Muškarac koji voli ženu, zabranjuje joj da štedi na sebi. On želi da je vidi sretnu, želi da joj pokaže da ona zaslužuje samo najbolje i rezultat toga je zabrana štednje. 

Uvijek će se truditi da utiče na nju potitivno, željeće da je vidi nasmijanu i sretnu. Trudiće se da se ona osjeti zaštićeno i cijenjeno od strane partnera i da uvijek osjeti da je voljena i da je on podržava. Ukoliko nađete ovakvog muškarca, zapamtite da je to osoba koja vas iskreno voli!

Pokreće Blogger.