Retrogradni Uran od 24.08 do 03.01.2023 - Ovnove muči prošlost, Djevice očekuje avantura

U srijedu, 24. avgusta ove godine, Uran će krenuti svoju putanju retrogradno. Za razliku od drugih retrogradnih pokreta, kada Uran krene ovako to označava pozitivan događaj.


Ovo vrijeme je idealno za preispitivanje životnih ciljeva. Kakve promjene očekuju vaš horoskopski znak za vrijeme retrogradnog Urana? Ovan: Imate veliku želju da se vratite u prošlost i da ponovo aktivirate neke stvari koje su ostale iza vas. 

Možda želite da obnovite neke veze iz poršlosti ili da se vratite nekom hobiju u kom ste uživali. Stvari se vremenom gube i mijenjaju, ali to svakako ne znači da nije moguće ponovo se povezati sa njima. Ovo je pravo vrijeme za to! 



Bik: Vrijeme je da se borite za stvari koje želite imati. Postoji neka vaša ambicija ili neki cilj do kojeg ćete doći samo ako se borite. To može da ima veze sa novcem ili vašim domaćinstvom. Ovo je borba u kojoj ćete pobijediti, samo nemojte da pravite kompromise, da popuštate ili odustajete. 

Blizanci: Naučite da se zabavite i da uživate. Slobodno vrijeme koje vam dolazi iskoristite da se dobro odmorite i napunite baterije. Nekim prijateljstvima dolazi kraj. Budite hrabri da isprobate nove stvari.



Rak: Vrijeme retrogradnog Urana za vas je vrijeme kada treba da činite dobre stvari. Trudite se da budete korisni, da doprinosite zajednici i služite ljudima. Već neko vrijeme u vama se motaju misli o tome šta biste mogli uraditi da poboljšate ovaj svijet. 

Sada ćete tačno znati šta je potrebno i osjetićete se cijenjeno i nagrađeno zbog toga. Razmislite malo o tome šta vas pokreće i trudite se da budete aktivni. Lav: Vrijeme je za stvaranje snažnog, dugoročnog plana vezanog za vašu karijeru, finansije i dom. 

Budite svjesni da morate raditi, jer jedino naporan rad može da vam donose novac, a samim tim i sigurnost i imovinu. Istražujte opcije koje su pred vama i trudite se da pronađete neke nove ideje koje biste mogli pokrenuti ove jeseni. 

Djevica: Pred vama je velika avantura. Možda je pred vama posao iz snova, neka nova aktivnost, novi hobi, ideja za putovanje ili neki projekat. Bilo kako bilo bićete aktivni. Trudite se da budete inspirisani i da imate planove. 

Vaga: U predstojećem periodu želite da budete dio nečeg većeg od vaših sopstvenih ambicija ili ideja. Može biti u pitanju neka kampanja, religijski pokret, duhovna grupa ili dobrotvora organizacija. U svakom slučaju tražićete nešto što u sebi ima element vjere. 

Budite ozbiljni, jer bi vam to moglo promijeniti život. Škorpija: imate ideju o tome da vaš put krene ka novoj karijeri. Trenutno ste nezadovoljni svojim poslom, ali niste baš sigurni kuda i kako dalje. Sada je sjajno vrijeme da se usavršavate.

Idite na kurseve, budite članovi projekata koji vas zanimaju, konkurišite na druge konkurse, oslobodite se, razmotrite svoje mogućnosti i idite naprijed. Strijelac: vrijeme retrogradnog Urana je idealan period da neke stvari ostavite iza sebe. 

Sve što vam je postalo teško, iscrpljujuće, zamorno ili toksično u prethodnom periodu otpustite od sebe. Stvari se neće riješiti same, zato počnite da pravite planove i krenite ka novom i ljepšem životu. Jarac: dragi jarčevi, ovo je period kada osjećate umor.

Radili ste na nekom velikom projektu ili zadatku godinama i sada vas je stigao umor i želite da odustanete. Nemojte to da radite u ovom periodu. Ukoliko ne možete da nastavite dalje u istom tempu odahnite, odmorite i pokušajte da pojednostavite sebi stvari. 

Skinite sa sebe tereta, koliko god je to moguće. Sada nikako nije vrijeme da odustanete. Radite pametnije, a ne teže. Vodolija: u predstojećem periodu najviše ćete biti okupirani vezom koja je ponekad bila razlog vašeg velikog bola ili uznemirenosti. 

Vi želite da ostanete u tom odnosu, ali ne i da budete izloženi najgoroj strani. U pitanju može biti i neka porodična veza, ali u svakom slučaju morate naučiti da se zaštitite. Razmislite malo o tome, pronađite nekog sa kim možete otvoreno da razgovarate. 

Ribe: ovo je period kada ćete željeti da preuzmete veću odgovornost nad finansijama, kućnim stvarima, svojim poslom i planiranjem karijere. Iako silno želite više kontrole, možda će vam ipak biti potreban savjet ili pomoć. Drugi ljudi mogu sa vama da podijele savjete i trikove – prihvatite to. Razmislite o svojim ciljevima i o tome šta vam je zaista važno. Trudite se da ne ponavljate greške iz prošlosti.

Pokreće Blogger.