Retrogradni Jupiter do 23.11– Škorpije vrijeme je za promjene, Rakovi fokusirajte se na posao

Navikli smo da su retrogradni periodi vrijeme haotične energije, međutim ovaj put retrogradni Jupiter neće kvariti vaše planove. 


U predstojećem periodu retrogradnog Jupitera bićete povezani sa pozitivnim uticajima, željećete da se razvijate i unapređujete i počećete da razmišljate o vama, vašem unutrašnjem rastu i svojim unutrašnjim ja. Jupiter je vrlo povoljna planeta, pozitivnog uticaja, a šta donosi vašem horoskopskom znaku pročitajte u nastavku: 

Ovan: ovaj period retrogradnog Jupitera natjeraće vas na razmišljanje o vašem ličnom rastu. Vrijeme je da pronađete sebe. Ukoliko se malo potrudite, retrogradni Jupiter će biti na vašoj strani. Bik: retrogradni Jupiter je planeta pozitivnog uticaja koja pokreće vaše podsvjesne potrebe i želje da pomjeraju svoje sopstvene granice. 



Granica vašeg mogućeg će znatno da se pomjeri unaprijed. Potrudite se da postanete svoj najbolji učitelj i podijelite ovaj period života i mudrost koju dobijete sa svojim prijateljima. Blizanac: ovaj retrogradni period najviše će se odnositi na vašu društvenu sferu života. 

Okruženje u kojem se nalazite imaće veliki uticaj na vaš život i na vaš duhovni razvoj i unutrašnji rast u predstojećem periodu. Vrijeme je da cijenite svoje prijatelje više nego inače, ali i da se fokusirate na posao. Slijedi vam uspjeh. 



Rak: s obzirom da retrogradni Jupiter dolazi nakon sezone raka, moguće je da osjetite malo zaostale melanholije, ali to svakako nije za brigu jer će vas Jupiter natjerati da se fokusirate na svoju karijeru i da uskladite posao sa vašim unutrašnjim bićem. 

Ljeto vam je bilo zabavno, sigurni smo, ali isto tako i produktivno. Sada je brijeme da uživate u plodovima svog rada. Lav: bićete jako inspirisani da krenete u potragu za novim mjestima i kulturama. Istraživaćete i to će otjerati svu negativnu energiju u periodu kad nam dolazi retrogradni Jupiter. 

Vi tražite svoje nove horizonte. Slušajte svoje srce u svemu. Djevica: da bi vaš unutrašnji rast bio uspješan i plodonosan, moraćete da se riješite svega što vas je ograničavalo i sputavalo. Retrogradni Jupter će biti vaš saveznik u ovom poduhvatu. 

Oslonite se na drage i bliske ljude ukoliko vam bude trebala utjeha. Iako je Jupiter radosna planeta, vas očekuje transformacija koja može biti bolna, ali znajte da ste na putu iscjeljenja. Vaga: sasvim je u redu da se, u predstojećem periodu retrogradnog Jupitera, oslonite na partnerstva. 

Ne morate sve uvijek da radite sami. Vrijeme je da malo razmislite o tome kako vaši odnosi sa ljudima izgledaju zaista i koliku zaslugu im dajete u pogledu vašeg ličnog rasta. Bićete sretni kada su u pitanju odnosi, ali budite svjesni da odnosi sa ljudima nisu uvijek zabava i laka igra u kojoj uživate. 

Ponekad morate proći i kroz teške stvari kako biste postali jači. Škorpija: ovo je sjajno vrijeme da u svoju rutinu uvedete promjene. Vrijeme je da malo više pažnje posbetite sebi. Njegujte se, preuzmite potpunu kontrolu nad vašim unutrašnjim iscjeljenjem. 

Retrogradni Jupiter je na vašoj strani, on će vam dati novu energiju i nadu. Bićete dobrog zdravlja i vrlo lako ćete doći do najbolje forme u vašem životu. Budite sigurni da je vaša rutina dugoročno održiva. Strijelac: retrogradni Jupiter vam donosi nježna osjećanja i vraća vam izgubljenu vjeruju. 

Bićete zahvalni za sve što je doprinijelo da osjetite koja je vaša životna svrha. Preispitaćete svoj život. Slušajte sebe, naročito kada je bezbjednost u pitanju. Jarac: vrijeme je da se vratite svojim korijenima. Razmislite o vašim osjećajima, naročito onima koji se tiču djece i porodice. 

Možda ipak više želite da budete vuk samotnjak koji može da se fokusira na svoj lični rast. Ipak obratite pažnju na porodicu. Kod nekih pripadnika ovog znaka postoje emotivni projekti koji zahtjevaju više pažnje u narednom periodu. 

Vodolija: vi ste znak koji se uvijek nalazi u oblacima, stalno sanjarite. Međutim, retrogradni Jupiter će vas natjerati da se spustite na zemlju i duboko razmislite o svijetu koji vas okružuje. Upoznaćete nove ljude. Pročitajte knjige koje ste ostavili nedovršene. 

Ribe: trebali biste da se fokusirate na materijalni svijet u kojem živite. Pronađite ravnotežu između svojih unutrašnjih potreba i spoljašnjeg svijeta, naročito između unutrašnjeg i materijalnih dobara koje treba da steknete u realnosti. Budite zahvalni na svim lekacijama koje znate.

Pokreće Blogger.