Ne privlači kratka suknja, već um: 9 tajni privlačnih žena kojim muškarci teško odoljevaju

Ponekad razmišljam o tome ko sam ja i zašto mene ljudi biraju da provode svoje vrijeme sa mnom, da li me uopšte poznaju? 


Shvatila sam da sam ja samo jedna obična žena koja živi normalan, prosječan život. Imam svoj posao i slobodnu nedelju koju provodim u pidžami ležeći u dnevnom boravku sa neuredno zavezanom kosom na glavi. 

Jedem hranu koju naručim i tada ne želim da radim ništa. Kada pričam sa ljudima govorim samo istinu i ono što mi je blisko. Ne trudim se da otkrivam nove stvari, samo dijelim ono što mi leži na srcu. Prethodnu nedelju sam mislila o tome kako privući muškarca u svoj život. Čime? 



Shvatila sam da postoji nekoliko stvari i napravila sam listu koju dijelim sa vama:  1. Privlačna žena govori o sebi istinom koja dolazi iz njenog srca. Ona se ne trudi da po svaku cijenu privuče mušku pažnju. Ona je samo ono što zaista jeste i to je dovoljno atraktivno. 

2. Privlačnost nije spoljašnjost. Privlačnost dolazi iznutra, to je sposobnost otkrivanja svoje nevjerovatne prirode i jedinstvenog svijeta koji živi u nama. Ako ste sretni i ako vaša duša sija bićete jako privlačni. 



3. Privlačnost je nedostatak negativnosti. Samo zdrava energija će privući partnera. 4. Harizma je vaša unutrašnja snaga, vaše najjače oružje kojim ćete očarati muškarca. Harizmatična žena može sve. 5. Privlačnost je samopouzdanje. 

6. Ljubaznost je privlačna. Da biste privukli dobrog čovjeka i vi morate biti dobri i ljubazni. Dobrota je u stanju da otvori svačije srce i da privuče svačiju podršku. 7. Strast. Šta vam je prvo palo na pamet kada ste pročitali ovu riječ? Strast mora da bude vaš životni saputnik.

Morate da radite vaš posao sa strašću, da imate hobi od kojeg vam oči sijaju, da budete sa ljudima koji nose dobru energiju. Strast nije vezana samo za spavaću sobu, a kada to shvatite i počnete da živite život strastveno bićete privlačni svima. 

8. Privlačnost je vezana za tajnovitost, misteriju i jedinstvenost. Zamislite kako bi izgledao vaš život da od prvog dana kada dođete na ovaj svijet već znate sve o sebi, svijetu i životu? Bilo bi potpuno besmisleno tako živjeti. Budite unikatni i otkrivajte sve svoje tajne, dopustite muškarcu da ih sam otkrije. 

9. Način na koji govorite je jako važan za privlačnost. Vulgarnost i rasprava nisu poželjni. Govor jejako važan i ne samo kada želite da privučete partnera. Važno je kako se odnosite prema kolegama na poslu, ljudima na ulici i ljudima u porodici. Govorite samo lijepe riječi i obratite pažnju na način na koji to govorite. Muškarci će biti oduševljeni.

Pokreće Blogger.