Pratiće ih sreća na svakom koraku - Septembar bi mogao biti srećan za 3 znaka Zodijaka

Detaljna mjesečna astro analiza je pred vama, ali samo za najveće sretnike tokom ovog septembra. Nekim zankovima su zvijezde naročito naklonjene i pratiće ih sreća na svakom koraku. 


Šta god budete radili tokom septembra, ukoliko ste pripadnik nekog od ova tri znaka, pratiće vas sreća. Koji su znakovi u pitanju?  Djevica: drage djevice, vaš period je počeo. Energija koju vam zvijezde šalju u ovom periodu motivisaće vas da sredite i očistite svoj dom i radni prostor. 

Osjetićete potrebu da budete pedantni i organizovani. Pored toga, period koji slijedi biće vrlo produktivan za vas, naročito kada su u pitanju poslovni planovi. Iako su vam zvijezde naklonjene i sreća će vas pratiti na svakom koraku, ipak se trudite da razmišljate racionalno prije donošenja velikih i važnih odluka. 



Posao će vam ići od ruke, ali nema potrebe da se zatrpavate bespotrebnim poslovnim obavezama. Dajte sebi vremena i za odmor. Strijelac: u predstojećem periodu bićete izuzetno okupirani svojom karijerom. Do sada ste možda zaboravljali neke detalje ili jednostavno niste imali dovoljno vremena da im se u potpunosti posvetite, ali sada je vrijeme da se vratite na to.

Vaše sposobnosti su sjajne i zbog toga ćete se istaći na poslu. Vaš nadređeni, ali i vaše kolege, će obratiti pažnju na vaše sposobnosti i želju za radom i rješavanjem svih postojećih, ali i onih nadolazećih problema. 



Dragi strijelčevi, zvijezde su definitivno na vašoj strani i ovo je sjajno vrijeme da pokažete svima koliko vrijedite. Vrijeme je da na vidjelo izađe i vaš projekat koji ste radili dugo vremena u tajnosti. Ribe: pripadnike ovog horoskopskog znaka zvijezde su tokom mjeseca septembra odlučile obradovati romansom. 

Septembar je za vas definitivno mjesec ljubavi i veza. Bićete izuzetno emotvni i romantični i sa takvom pokretačkom energijom ćete se truditi da budete, što je moguće više, produktivni. Postoji mogućnost da se u nekim trenucima osjetite malo čudno, neuobičajeno. 

Mogli biste osjetiti neka osjećanja na koja niste naviknuti, ali zvijezde znaju bolje od vas – to je ono što vam treba u ovim septembarskim danima. Mogli biste osjetiti da će drugi ljudi imati potrebu da se oslone na vas više nego je to uobičajeno, ali neće vam smetati, nego baš naprotiv – prijaće vam da osjetite da ste nekome korisni. 

S obzirom da ćete biti vrlo emotivni, trudite se da se distancirate od tuđih problema i da im ne dopustite da utiču na vas. Sve to sa ciljem da se osjećate što je moguće manje uzrujano i napeto.

Pokreće Blogger.