Žena dobrog srca je blagoslov koji je veoma rijedak danas - Zašto smo ih prestali cijeniti?

U današnjem svijetu koji je svakog dana sve više okrutan, žene dobrog srca smatraju naivnima i budalama. Ali to nije tačno.


Žena dobrog srca nije ni malo naivna ili budala, ona vidi sve onako kao i mi, samo bira da bude dobra. Ona zna ko je pošten, a ko je lažljiv. Ona sve vidi i sve shvata, ali bira da njeno srce bude meko prema svima, i iako je ona prema svima dobra, ne dopušta ljudima da utiču na njeno srce.

Žene koje su uspjele da, uprkos svemu što ih okružuje, sačuvaju dobro srce lako pronalaze ljubav. One lakše vide ljubav, lakše je uoče u masi jer i one same su ljubav. One traže partnera koji će uistinu biti njihov, koji će da traje uz njih, da ih voli, poštuje, pazi i koji će da bude njen najbolji prijatelj zauvijek.



Žene dobrog srca su iskrene i očekuju isto od partnera. One ne glume, ne pretvaraju se da su nešto što nisu i pokazuju svaku svoju, čak i najmanju, emociju. Za nju su ljubavni odnosi svetinja kojima ne manipuliše. Uprkos dobrom srcu, njen karakter je jak, ali ona zna za oprost. 

Njeno srce duboko vjeruje da svaka osoba na ovom svijetu zaslužuje da dobije drugu priliku. Ponekad su samo okolnosti loše, nismo uvijek mi. Ona vjeruje u dobre ljude. U svakome koga upozna onda se trudi vidjeti ono najbolje. Iako je njeno srce nebesko, dobre žene su ipak na zemlji. 



Zato ona zna da se greške dešavaju. Svi smo ljudi, svako od nas griješi. Sasvim je normalno da, makar ponekad, učinimo nešto zbog čega nam je zaista žao, ali sve su to lekcije iz kojih učimo i koje nas uče da budemo dobri i da opraštamo drugima jer ni sami nismo nepogrešivi. 

Ovaj život je takav da nam uvijek pruža mogućnost da krenemo ispočetka. Za dobru ženu njena dobrota je blagoslov. Ona sebe voli baš takvu kakva jeste. Ona sluša svoje srce i svoje osjećaje, oni su joj zvijezda vodilja u životu. 

Iako zna da u ovom svijetu dobrota ne donosi korist baš uvijek, ona zna da je to jedini ispravni put kojim bira da ide u životu. Ma koliko teško bilo, dobra žena zna da će je njeno meko i otvoreno srce uvijek odvesti tamo gdje je krenula. 

Dobra žena živi svoj život i ne miješa se u tuđa mišljenja. Čak i kada kritikuju, ona ne želi da se miješa. Uvijek je vrlo duhovna, vjeruje u Boga i u svemu i svakome vidi nešto lijepo i dobro. Za nju čak i bol može da bude dobra i uvijek će, prije svega, da bira dobrotu.

Pokreće Blogger.