Portal Lavlja kapija - Stiže nam moćan datum 8.8: Slušajte svoju intuiciju, ona je vrlo jaka

Pred nama je jedan datum koji sa sobom nosi magiju. Na ovaj dan u naša bića se ulijeva visokofrekventna energija koja nas motiviše da damo sve od sebe i probudimo svoje potencijale, oporavimo se od svega što mas muči i da širimo našu duhovnu, unutrašnju mudrost. 


U pitanju je energija portala Lavlja vrata. Ovo je jedna vrlo moćna i jaka energija koja slavi ponovno rođenje i povratak duhovne energije. Za one kojima nije poznata, objasnićemo nešto malo više o ovoj energiji i njenoj moći. Portal Lavlja vrata se aktivira između kraja jula, a traje sve do sredine avgusta.

Važno je napomenuti da se ovaj portal aktivira u momentu kada zvijezda Sirius izađe. Dan kada je ovaj portal najmoćniji i dan koji se uklapa numerološki jeste osmi avgusta. To je dan kada slavimo portal Lavljih vrata. 



Zvijezda Sirius predstavlja naše duhovno Sunce i još od davnina astrolozi su Sirius posmatrali kao ponovno rođenje naše energije, ali i energije planete. Zemaljsko Sunce čovjek osjeti, ono obasjava naše biće spolja i svijet koji nas okružuje, a koji je samo iluzija naspram onoga što nosimo u sebi. 

Da bi naša unutrašnjost sijala, ono što je stvarno vrijedno, naša bezvremena duša, tu je Sirius. On obasjava našu unutrašnjost i zato ga i povezujemo sa duhovnom energijom. Zato je ovo vrijeme značajno za nas. Otvaranje portala 8.8. može donijeti buđenje naše svijesti i podizanje na viši nivo. 



U numerologiji niz 8-8 simbolizuje savršenu ravnotežu i stabilnost. Ovaj niz je beskonačan, kao i energija koju nam pruža Sirius, a koju trebamo uzeti i prihvatiti u samu dubinu našeg bića. To će unaprijediti naše pamćenje i u naš život unijeti iscjeljenje, harmoniju, mir, sklad i ljubav. 

Vjerovatno već znate da broj osam predstavlja beskonačnost, a to je naša duša. Ona je beskonačna i vanvremenska, ona je uvijek tu. Energija Lavljih vrata jeste jako moćna, ali ne treba da je se plašimo. Treba da je iskoristimo i da slavimo taj dan kada naša duhovna energija dolazi nama nazad. 

Ovo je savšren dan da se posvetite sebi i obnovite svoju energiju koju ste izgubili i potrošili na razne stvari. Ovog dana slušajte svoju intuiciju, ona je vrlo jaka i možda će imati neke poruke za vas. Možda će do vas doći poruke kroz snove, vizije, duhovne vodiče, anđele ili kroz različite svakodnevne stvari kojima se bavite. Meditirajte, pišite i provodite vrijeme u prirodi.

Ovo je idealan period za iscjeljenje i oporavak našeg bića.

Pokreće Blogger.