"Ne dopusti sebi da bilo kome budeš rezervni izbor" - 4 pravila koja sam naučila kao ljubavnica

Nekoliko godina sam bila ljubavnica oženjenim muškarcima. Da, znam da nije pohvalno, ali kada sam krenula da ulazim u veze sa zauzetim muškarcima bila sam previše mlada i nezrela da bih shvatila da nije pametno da se miješam u tuđu sreću i da je kvarim. 


Prestala sam da budem ljubavnica kada sam naučila da sagledam svoju vrijednost, ali taj put je bio dug i pun greška. Tokom tog puta naučila sam neke stvari koje želim da podijelim danas sa vama. Drage moje dame, obraćam se svakoj od vas koja je zaljubljena u oženjenog muškarca. 

Ja sam bila jedna od vas i sada imam potrebu da vas posavjetujem. Ukoliko odlučite da uđete u vezu sa oženjenim partnerom, trudite se da ta veza ne traje duže od tri mjeseca. Ukoliko se nakon tri mjeseca vaš oženjeni partner ne uspije odlučiti da li pored sebe želi vas ili svoju partnerku, vrijeme je za raskid.
 


Nemojte da budete druga opcija, jer je jako teško biti na tom mjestu. Osjetićete mnogo bola. Sledeća stvar koju sam naučila jeste da oženjen muškarac nikada ne bi trebao biti jedina osoba u vašem životu. Ovo ne znači da ne biste trebale da ga volite, ali nemojte ga gledati kao vaše vlasništvo. 

Njemu treba zabava, poslušna djevojka koja će da ga sluša, zadovolji i koja mu neće donositi nikakve probleme. Oženjeni muškarci će vas, vrlo često, samo iskoristiti onoliko koliko im je potrebno za njihovo zadovoljstvo, a onda odbaciti kao da nikad niste postojale. 



Treća stvar koju biste trebale znati jeste to da, ukoliko se postavite kao prijatelj oženjenom muškarcu, vrlo brzo ćete znati sve o njemu, njegovim najčuvanijim tajnama i njegovom privatnom životu. Ukoliko zaista želite tog muškarca za sebe, prijateljstvo sa njim je odličan put za to. 

Ukoliko uspijete da mu se približite toliko da vam se otvori i da vas, bez ikakvog skrivanja, predstavi prijateljima kao koleginivu ili prijateljicu, to je dobar znak. Prijateljstvo je jedan od prvih koraka. Posljednje pravilo koje sam naučila u svom dugogodišnjem iskustvu ljubavnice jeste da nikada ne ispitujem. 

Nema potrebe da se miješate u njegov život, naročito u njegov privatni život sa zakonitom suprugom. Zašto bi vas zanimalo kako taj odnos izgleda? Zašto da ga podsjećate da sa vama radi nešto loše i nepoželjno? Jednostavno, ne postavljajte suvišna pitanja. 

Vi ste njegova mirna luka, makar u tih nekoliko vaših zajedničkih sati. I ne zaboravite: uvijek mu dajte ultimatum i opciju da bira između vas i žene. Nikada ne dopustite sebi da budete nečiji rezervni izbor.

Pokreće Blogger.