Ljubavnice znaju nešto što žene često zaboravljaju - 7 fraza koje muškarac obožavaju da čuje

Postoje određene fraze koje magično djeluju na muškarca. Neke od tih fraza će muškarac čuti samo od svoje ljubavnice. 


Dvostruki život je, nažalost, poprilično česta pojava. Koliko god to čudno zvučalo, ponekad treća osoba u vezi može da spasi cijeli odnos. Teško je prihvatiti baš sve što se dešava u vezi, ali svemu se mora smisleno pristupiti i razgovarati o tome vrlo otvoreno.

Ljubavnice često mogu postati idealni psiholozi muškarcu. Kako one utiču na njega? Neke stvari koje čuje od ljubavnica, muškarac često ne čuje od svoje partnerke, a želio bi. Koje su fraze u pitanju' 



1. Spremna sam da te saslušam Ponekad je muškarcu potreban neko ko će moći da ga sasluša, a njegova partnerka nije spremna da zauzme ulogu ličnog psihologa, jer su njihovi problemi često zajednički i odnose se na kućne stvari i porodične nevolje. 

2. Neću te ostaviti i nije me briga šta imaš sa svojom ženom Brak je jedna vrlo delikatna stvar. Prevrtljivost sa jedne strane može dovesti do kraja odnosa. „Uradiš li to još jednom, razvešću se!“ – je fraza koju često čuju partneri u braku. 



Ljubavnica to neće reći. 3. Ako želiš da pričaš o porodici saslušaću te Mudra ljubavnica zna da će muškarcu njegova porodica uvijek biti na prvom mjestu, zato će, ukoliko poželi da joj priča o porodici, ona da ga sasluša. 

4. Ti si najbolji, najmudriji i najjači Ljubavnice često ohrabruju muškarce, vjeruju im, govore koliko je snažan, strastven, moćan i temperamentan. Ona time pokazuje da joj je on važan, da joj nedostaje i da broji dane, sate i minute do njihovog viđanja. 

Žene često zaboravljaju da daju komplimente svojim muževima. 5. Ovdje sam da se oboje osjećamo dobro Kod ljubavnice muškarac pronalazi smirenost i emocionalno rasterećenje. Ona ga neće zamarati teškim razgovorima. Baš naprotiv, oslobodiće ga porodičnih problema i on će biti radostan i raspoložen.

6. Volim te i zato mogu da živim bez tebe Žena koja muškarca drži pored sebe i govori mu da ne može da živi bez njega je prvi znak za ljubavnu zavisnost. To muškarcima teško pada, a ljubavnica će mu pokazati da joj je stalo do njega, ali da može i da živi bez njega. 

7. Ne treba mi tvoj novac Mudre ljubavnice neće tražiti novac od muškarca. Ona zna da on brine o porodici, djeci, kreditu i drugim stvarima. Drage dame, vodite računa o svom izgledu, posvetite vrijeme svojim interesima i svom muškarcu i potrudite se da zajednično vrijeme bude korisno za oboje.

Pokreće Blogger.