Ljubavna astro prognoza do 04.09 - Bikovi na testu, Rakove očekuju razgovori sa bivšim

Donosimo vam detaljnju ljubavnu astro analizu za period od 28. avgusta do 04. septembra. Kakvi događaji vas očekuju i da li su vam zvijezde naklonjene u sedmici koja nam slijedi, saznajte u nastavku članka. 


Ovan: ove sedmice očekujte iznenađenja na ljubavnom planu. Osjetićete se značajno pored vašeg partnera, ali pripazite na moguće konflikte koji bi moli dovesti do lošeg stanja u vezi. Muškarci ovnovi, ove sedmice bićete jako uznemireni zbog nekoga ko je vama bio blizak u prošlosti. 

Osjetićete jake emocije, ali im se pokušajte oduprijeti. Žene, vaša veza sa muškarcem, bilo da je u pitanju muž ili dečko, biće izložena negativnim emocijama i nerazumijevanjem zbog uticaja okoline. Poradite na odnosima sa partnerom. Bik: ovih sedam dana zvijezde će vas testirati. 



Potrudite se da oko sebe stvorite harmonično i prijatno okruženje. Muškarci će ove sedmice biti izričito vezani za ženu blisku njima što će dovesti do produbljivanja ljubavne veze u kojoj se trenutno nalaze. Žene, ove sedmice ćete na neke stvari čekati malo duže, ali će svakako doći. 

Ne pribjegavajte konfliktima sa partnerom i ne budite tvrdoglavi. Blizanac: u ovoj sedmici čekaju vas romantična i ljubavna iskustva. Gledajte na ovu sedmicu kao mogućnost da radite na polju intime i ljubavi sa partnerom. 



Trudite se da ovih dana ostanete pozitivni, romantični i da pokazujete emocije jer ćete dane provesti u vama prijatnom društvu. Za samce, Vage, Blizanci i Vodolije su vaše prilike da se ove sedmice usrećite. Rak: tokom sedmice koja slijedi budite spremni na moguće obnavljanje prethodno raskinute veze.

Muškarci će razmišljati o budućem koraku u vezi- vjeridbi, pa čak i vjenčanju. Žene će biti previše zauzete na poslovnom planu, pa za ljubavna iskustva i probleme, tokom predstojećeg perioda, neće biti mjesta. Svakako, njegujte odnose sa partnerom. 

Lav: budite oprezni kada su u pitanju Rakovi, Škorpije i Ribe, jer će ove sedmice prema vama biti osvetoljubivi. Izbjegavajte konflikte sa prijateljima i partnerima. Ove sedmice bićete zaokupirani napredovanjem na poslu, tako da se u ljubavnom planu skoro ništa novo neće dogoditi.

Djevica: sastaćete se sa bivšim partnerom, ali vam se u životu neće ništa zbog toga promijeniti. Muškarci obratite pažnju na postupke jer je moguće da ćete prema partnerki biti grubi i izazvati loše emocije. Žene, obratite pažnju na prošlost onih sa kojima se trenutno viđate. 

Budite na oprezu! Vaga: nemojte dopustiti da stres i nesporazumi na poslu utiču na vašu i partnerovu vezu jer bi vas to moglo dovesti do udaljavanja sa partnerom. Slobodne žene vage, nemojte mnogo očekivati od muškaraca u ovoj sedmici jer će vas ishod razočarati. 

Ipak, za singl muškarce ova sedmica će biti vrlo uspješna. Možda ćete pronaći onu pravu, samo je potrebno da se potrudite! Škorpija: muškarci će biti zaokupirani poslom koji će ove sedmice znatno da se poboljša, pa će ljubavni planovi ostati na istom.

Žene će ipak iskoristiti slobodno vrijeme za povezivanje sa porodicom i partnerom. Za samce ove sedmice zvijezde nisu spremile ništa novo. Ne nadajte se mnogo kada je ljubav u pitanju, fokusirajte se na uspjeh na poslu. 

Strijelac: ova sedmica je idealna da napokon stanete na ludi kamen sa vašim partnerom. Za pripadnike oba pola ovog horoskopskog znaka, na ljubavnom polju zvijezde vam se smiješe. Samci bi trebali razmisliti o opciji zajedničkog života sa trenutnim partnerom. 

Ako ipak osjetite tenziju u vezi, razgovarajte sa partnerom što prije i njegujte odnose. Vaš ljubavni život se kreće u odličnom smjeru. Jarac: ova sedmica bi mogla biti vrlo uzbudljiva. Moguć je flert ili početak ljubavne veze sa nekim iz vaše poslovne okoline. 

Za zauzete jarčeve, iako na poslovnom planu znatno napredujete, vaša ljubavna veza sa Ribara, Škorpijom ili Rakom je takođe na pravom putu. Vodolija: sedmica koja je pred nama predstavlja dobro vrijeme za ljubavne planove, romantične veze i iskustva. Ovo se naročito odnosi na one koji žive sa partnerom ili planiraju zajednički život. 

Kada je u pitanju ljubavni život, neke pripadnike ovog horoskopskog znaka pčekuje donošenje odluka vezanih za ljubav. Šta god da odlučite biće u vašu korist. Ribe: tokom ovih sedam dana bićete vrlo smjeli, naročito kada je u pitanju pravljenje planova za budućnost. Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje jedan interesantan susret. Bićete vrlo emotivni i to će uticati na vašu vezu. Ova nedelja donosi mnoga zanimljiva ljubavna iskustva i događaje.

Pokreće Blogger.