Detaljna astro analiza za Septembar – Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe?

Kakve promjene zvijezde spremaju tokom septembra za jarčeve, vodolije i ribe otkriva vam detaljna astro analiza koju vam donosimo u nastavku. 


Jarac: septembar je mjesec pozitivnih promjena u vašem životu. Ako želite da vaš život bude bolji, vrijeme je da se naučite nositi sa promjenama. Promjene su ono što vam sada treba i Univerzum vam to šalje. Slušajte svoje instinkte i svoje srce, to je jedini ispravan put. 

Samo tako ćete dolaziti do pravih izbora i biti u stanju da donosite ispravne odluke. Septembar je mjesec koji vam donosi sjajne prilike. Tokom ovog mjeseca vašu porodicu očekuje veliki gubitak, pa je neophodno da budete jedni uz druge jer ćete tako lakše da prevaziđete sve nedaće. 



Shvatite da je život kratak i da može da završi u svakom trenutku, bez da budete spremni na to da je došao kraj. Trudite se da dobro iskoristite vrijeme koje imate na raspolaganju i da živite život punim plućima. Provodite što je moguće više vremena sa svojim voljenima.

Iako bi vas mogle zadesiti ne tako lijepe porodične okolnosti, na radnom mjestu biste mogli da dobijete unapređenje. Postoji šansa da tokom septembra dođete do velikih uspjeha. Karijera će da se kreće uzlaznom putanjom. Iako su zvijezde na vašoj strani trudite se da radite na sebi i da se razvijate.



Septembar je mjesec ozbiljnih finansijskih obilja. Vašim napornim radom ćete obezbjediti sebi stabilnu finansijsku budućnost. Ukoliko planirate neke investicije, dobro razmislite o tome u šta ulažete novac. Ulažite u svoje obrazovanje, to je pravi put. 

Zaposlene očekuju poslovna putovanja. Vodolija: strpljivo koračajte ka uspjehu i doći ćete do ostvarenja svih vaših želja. Nema potrebe da brinete o stvarima nad kojima nemate kontrolu. Važno je da vjerujete u sebe i u proces. Rezultat uvijek dođe na kraju. 

Sa članovima svoje porodice bićete u odličnim odnosima, osjetićete toplinu i ljubav od njih. Takvo stanje u porodici daće vam duševni mir. Ukoliko imate djecu, bićete jako ponosni na njihovo dobro vaspitanje. U odnosu na prethodni mjesec, vaša karijera će da bude unaprijeđena. 

Mogući su poslovni uspjesi i poslovni napredak, ali morate da radite neprestano. Vaš šef će biti impresioniran vašim radom. Vodolije koje su u potrazi za poslom imaće uspjeha u pronalasku – posao vas očekuje prije kraja mjeseca. Septembar je vrijeme kada ćete moći da uštedite novac za loše dane, a imaćete dovoljno novca za sve užitke za koje je novac neophodan. 

Sada kada imate novac ne zaboravite da otplatite dugove koje imate. Studenti, mogući su padovi na ispitima. Nemojte da se šalite sa svojim obrazovanjem shvatite ga ozbiljno ukoliko želite sebi da osigurate bolju budućnost. Putovanja će biti vrlo ograničena, više ćete se fokusirati na razvoj karijere.

Ribe: septembar je mjesec kada treba da sve negativne misli ostavite po strani. Trudite se da se okružite pozitivnom energijom i sreća će da vas prati tokom cijelog mjeseca. Ukoliko budete pozitivni pratiće vas samo dobre stvari, život će vam se poboljšati. 

Ne dopustite snovima da vam odu, borite se za njih i radite na njima. Poštujte druge ljude da biste bili poštovani. Porodični život tokom septembra će biti stabilan i miran. Krajem mjeseca biste mogli da imate manje rasprave sa starijim članovima porodice zbog tradicija koje odbijate da poštujete u potpunosti. 

Budite tu za svoju porodicu i zaštitite ih o loših stvari i ljudi. Niko nema pravo da ismijava vaše najmilije. Da biste postali bolji, morate da radite da budete bolji. Morate da imate svoj cilj. Nije dovoljno da samo slijedite svoje kolege, jer svako ima svoj životno put. 

Njegujte dobre odnose sa kolegama, ali nemojte previše da im dopuštate. Trudite se da u okruženju imate samo iskrene ljude koji ne žele da vas izdaju i zabodu vam nož u leđa. Novca ćete imati, ali ćete mnogo trošiti na putovanja. Željeli ste da posjetite mnoga mjesta, a u septembru ćete imati priliku za to.

Provedite više vremena sa voljeima. Trudite se da učite od ljudi koji su u vašoj okolini, svako ima nešto da vam kaže i da podijeli sa vama. Živite život punim plućima. Ovog septembra moguća su putovanja na nova mjesta. Uživaćete u putovanjima, a putovaćete uglavnom avionom.

Pokreće Blogger.