Brinući se o ljepoti počnite od srca i duše - 8 pravila kojih se pridržava mudra žena

Iza svakog muškarca stoji prava žena. Koliko puta ste čuli ovu frazu? Ali šta je to prava žena, kako ona izgleda? Gdje je moguće pronaći jednu takvu ženu? 


U današnjem članku ćemo se potruditi da vam damo odgovore na ta pitanja. Pitanja o pravoj ženi su vrlo nezahvalna za diskusiju, jer svakome je nešto drugo ispravno i savršeno. Svako ima drugačije kriterijume i želje kada su u pitanju partnerke. 

Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje i svoju istinu. 1. Prava žena je zanimljiva ljudima. Ona radi na sebi, razvija se i unapređuje. Nikada nije u ulozi žrtve i ne žali se. Naučila je kako da se prilagodi najraznovrsnijim situacijama.



Ljepota žene je u njenoj energiji, ona mijenja svijet svojim prisustvom. Kakva je žena, takva će biti i energija oko nje. 2. Prava žena ima hrabrosti da preuzme odgovornost za svoj život. Ona sama donosi svoje odluke i bira svoje životne puteve. Ona je prevazilazi negativnu energiju i sopstvene probleme.

Žena je, prema filozofima i pjesnicima, jedno božanstvo, nešto nestvarno i magično. Prava žena mora da upozna sebe do srži i ne treba da se plaši onoga što se krije u njoj. 3. Prava žena voli sebe takvu kakva jeste. Ona se ne pretvara da je nešto što nije, ne trudi se da glumi ili da imitira druge.



Ona voli sebe i svoje biće. Prije svega, naučila je da razumije sebe. 4. Prava žena je lider. Ona koristi svoj um, pronalazi rješenja u bezizlaznim situacijama i donosi odluke. Ona je sposobna da preuzme odgovornost za sebe, ali i za druge ljude. 

Svakom muškarcu će biti privlačna žena koja smije da vodi, da pokrene inicijativu. Identitet žene krije se u njenoj originalnosti. Ona nije samo nečija supruga, majka ili sestra. Žena je mnogo više od toga. 5. Prava žena je van svake konkurencije. Ona je borbena i motivisana da se bori i pobjeđuje. 

Ovakva žena nije u rukama muškarca, nego je dominantna. 6. Prava žena ne šteti drugima. Ukoliko žena krene da nanosi štetu drugim ljudima koji se nalaze oko nje, to je znak da je već uništila sebe. 7. Prava žena nikada neće tražiti načine da naudi ljudima oko sebe. 

8. Prava žena shvata svoju prirodu, ona pronalazi načine da iskaže svoju kreativnost, da iskaže svoj način mišljenja. Prave žene se ne trude da manipulištu muškarcima, jer znaju da ih to može uništiti. One su kulturne, obrazovane, njegovane i trude se da budu ravnopravne.

Pokreće Blogger.