Pun Mjesec u znaku Jaraca 13.07 - Budite hrabri da prihvatite realnost i vršite promjene

Pun Mjesec u znaku Jarca najavljuje se za dan 13.07.2022. i astrolozi iznose kakva očekivanja možete da imate i kakve promjene mogu da se dese. 


Ovakva kombinacija punog Mjeseca u znaku Jarca donosi nam konačno vrijeme za buđenje. Kada se kaže buđenje misli se na shvatanje, da neke stvari jednostavno ne mogu na isti način da se dalje odvijaju. 

Biće potrebno da se neke stvari konačno prihvate onakve kakve jesu i da shvatimo da se ne događa apsolutno sve kako mi želimo. Ukoliko budete u mogućnosti da zauzmete stabilan stav u prihvatanju određenih situacija, tim bolje za vas. 



Ovo će biti povoljan period da započnete možda neka nova životna poglavlja. Preuzmete odgovornost i sami upravljajte tokom života kojim želite da idete. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da uvidite i prepoznate koje to stvari ne idu u vašu korist i da krenete u promjenu istih.

Jednostavno, ako vam se javi dobra prilika da se suočite sa nečim što ne funkcioniše, budite spremni da to u uradite. Pun Mjesec u znaku Jarca vam može pomići upravo da učinite korak više i krenete dalje. Došlo je vrijeme da postanete još stabilniji i izgradite otpornost. 



Prepoznajte kako je ispravno da trošite vaše vrijeme i energiju. Naučite više cijeniti ono što vam je bitno i pormjenite vaše perspektive ukoliko je to potrebno. Takođe, pun Mjesec vam može služiti u svrhu da konačno presječete neke stvari. One mogu biti vezane za vas lično. 

Vaše ambicije, želje, planove. Možda ćete jednostavno i sami vidjeti da nešto što ste zamislili trenutno nema smisla da se realizuje. Ono što je još važno jeste, da će naredni period služiti da naučite da je i poraz sastavni dio života. 

Možda će neki od vas osjetiti teži nalet energije, i činiti im se da im sve ide teže nego inače, ali znajte da ovaj period krije i dosta bisera, samo je potrebno se izdignuti sa dna, kako bi stigli na površinu. 

Budite slobodni i slijedite vašu intuiciju, sve ono što vas sputava, sve vaše strahove i dileme koji vam stoje na putu, prihvatite. Jer je to prvi korak, da se istih oslobodite. Ovaj period gledajte da iskoristite da promjenite ono što već odavno želite i da se više preispitate šta je to što vas ispunjava i što želite u budućnosti.

Pokreće Blogger.