Prava žena vam neće olakšati život, ali će ga učiniti vrijednim življenja: 5 osobina idealne žene

Kako to izgleda prava žena za kojom skoro svaki muškrac u svome životu traga? 


Takva žena vam možda neće olakšati život, ali samo sa njom život se isplati. Kada se kaže prava žena, pod tim se najčešće ne podrazumijeva žena savršenog izgleda, koja baš nikada neće pogledati u drugog muškarca i koja će u svemu pokorno slušati. 

To je žena od koje vas ponekad može "zaboljeti glava", možete doživjeti eksploziju emocija, i njene namjere su iskrene. Od prave žene možete očekivati i sljedeće: 1. Ona je uvijek direktna u svojim osjećanjima: Sa njom ćete jasno znati na čemu ste. 



Ono što joj se ne sviđa to će jasno i da kaže. Ono što joj se sviđa jasno će da pohvali. Sa ovakvom ženom nećete nagađati danima zbog čeka je ljuta, nervozna, srećna, ispunjena.  2. Ona je svijesna da nije uvijek pravi partner u odnosu: Ona je svijesna svojih mana i da ponekad u odnosu i nije baš najbolja verzija sebe. 

Ali je prije svega iskren prijatelj, i ako vam neće pokušati iskreno pomoći, neće ni odmoći. U to pa skoro možete biti sigurni.  3. Emotivna je: Ona zna da zaplače i za najmanju sitnicu. Bilo da se radi o filmu, seriji, omiljenoj knjizi. Takva je i u odnosu sa muškarcem. 



Jasno će vam dati i pružiti svoju ljubav, emocije i strast. Ona daje sebe maksimalno i ulaže u odnos. 4. Ima visoke standarde: Da, ona će od svog muškarca tražiti dosta toga. Ali, ona takođe i prema sebi ima visoke standarde i postavlja ih sama sebi. 

Ne traži da samo jedna strana učestvuje u odnosu i daje sve od sebe. Ona je jednako zahtjevna i prema sebi i prema svom partneru. 5. Ona vam neće lažno uticati na ego: Iskrena je sa vama. Ako vam je šala neumjesna ili nije smiješna, reći će vam. 

Ako niste u pravu u vezi nečega, takođe će vam reći, neće klimati glavom potvrdno. Ona zna koliko vi možete i podržava vas da ispunite svoj potencijal maksimalno. Ono što je takođe istina, to je- da ne postoji savršena žena ili savršen muškarac. 

Postoji možda za nekoga individualno. Idealna osoba za vas i vi za nju, je ona koju prihvatite sa svim njenim vrlinama i manama. I možda sa kojom nije uvijek jednostavno ići kroz život, ali znate da je vrijedno. Iskreni ste i maksimalna podrška jedno drugom.

Pokreće Blogger.